Forum Discussion

Fioletowa1611's avatar
5 years ago
Solved

The Sims 3 Słodkie Niespodzianki Katy Perry

Hej Wszystkim ! Mam pytanie odnośnie dostępności akcesoriów Słodkich Niespodzianek Katy Perry do The Sims 3, czy istnieje jeszce możliwość nabycia orginalnego klucza do tych akcesoriów? Bo zauwazylam ze od bardzo długiego czasu nie można ich kupić. Bardzo proszę o odpowiedź. 

• @Fioletowa1611  hej 🙂

Niestety nie, wersja cyfrowa została wycofana ze sprzedaży - tutaj znalazłem artykuł z angielskiej części forum - https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues-PC/The-Sims-3-Katy-Perry-Sweet-Treats-unavailable-on-origin/td-p/1275400 

Z tego co widzę już ponad 7 lat temu został wycofany z Origin - Data publikacji.

Czasami nie daj się nabrać, i nie kupuj klucza na portalach aukcyjnych typu Allegro lub G2A itp., jeśli uda się go zarejestrować w co wątpię, to i tak nie ściągniesz tych akcesoriów z Origin.

Można jedynie przy odrobinie szczęścia, kupić ten dodatek na nośniku DVD - Tutaj trzeba już poszukać w sieci lub w sklepie stacjonarnym np. Empik - kto oferuje sprzedaż tego DLC w wersji pudełkowej.  Sytuacja jest na tyle dobra, że nie trzeba tego dodatku jak i każdego do The Sims 3 zawartego na płytach rejestrować na koncie Origin. Klucz trzeba wpisać dopiero przy pierwszej fazie instalacji.

4 Replies

• @Fioletowa1611  hej 🙂

Niestety nie, wersja cyfrowa została wycofana ze sprzedaży - tutaj znalazłem artykuł z angielskiej części forum - https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues-PC/The-Sims-3-Katy-Perry-Sweet-Treats-unavailable-on-origin/td-p/1275400 

Z tego co widzę już ponad 7 lat temu został wycofany z Origin - Data publikacji.

Czasami nie daj się nabrać, i nie kupuj klucza na portalach aukcyjnych typu Allegro lub G2A itp., jeśli uda się go zarejestrować w co wątpię, to i tak nie ściągniesz tych akcesoriów z Origin.

Można jedynie przy odrobinie szczęścia, kupić ten dodatek na nośniku DVD - Tutaj trzeba już poszukać w sieci lub w sklepie stacjonarnym np. Empik - kto oferuje sprzedaż tego DLC w wersji pudełkowej.  Sytuacja jest na tyle dobra, że nie trzeba tego dodatku jak i każdego do The Sims 3 zawartego na płytach rejestrować na koncie Origin. Klucz trzeba wpisać dopiero przy pierwszej fazie instalacji.

• Hej @Narayen, dziękuję za odpowiedź. A powiedz mi czy jak kupię te akcesoria w wersji pudelkowej , to czy mogę je doinstalować  do mojej gry mimo, że mam ją zarejestrowana na Origin? Czy będzie to działać i czy po instalacji nie wyskoczy mi jakiś błąd przy uruchamianiu gry, czy też ze strony samego Origin. I czy np. mogłabym odkupić od kogoś te akcesoria, bo z tego co wiem to w większości sklepów nie ma ich już dostępnych, chyba, że żle szukam. 

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    5 years ago

@Fioletowa1611 

Oczywiście, że możesz ten DLC jak i inne doinstalowywać bez żadnego problemu - Bez znaczenia czy to wersja na płycie lub cyfrowa z Origin.

Co do drugiej kwestii - W zasadzie można odkupić od kogoś DLC do TS3 jeżeli w sklepie stacjonarnym jest nieosiągalny - pod warunkiem że klucz nie został zarejestrowany na koncie Origin - Ale polecane jest kupić nowy, nieużywany DLC ze sklepu.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,371 PostsLatest Activity: 8 days ago