Forum Discussion
2 years ago
@Melciakarmelcia
SKontaktuj się z pomocą EA bo nie wiem czy masz wersjęzgodną z twoim windowsem. Powinnaś przy win10 i nowszym mieć wersję 64bit. Musisz to sprawdzić!
SKontaktuj się z pomocą EA bo nie wiem czy masz wersjęzgodną z twoim windowsem. Powinnaś przy win10 i nowszym mieć wersję 64bit. Musisz to sprawdzić!
- 2 years ago
W jaki sposob? Opcja chatu z pracownikiem od jakiegos czasu przestała mi sie wyświetlać. Zwykła wiadomość e-mail rowniez (nawet jak sie wyświetlała, ja pisałam ale później nie umiałam odpisać, nie łączyło mnie) Teraz jak wchodze do kontaktu strona każe mi wybrać konsole na której gram i narzuca mi, zd moj problem to problem z Ea App
- 2 years ago@Melciakarmelcia Napisz cokolwiek, a najlepiej temat do rozmowy to żądanie zwrotu pieniędzy bo nie jesteś w stanie w nią grać - nie uruchamia się, co jest zgodne z prawdą. W trakcie "rozmowy" będą ci podsuwane kolejne sugestie - temat wypłynie sam - skieruj go na dodanie Simów w wersji 64 bit
- 2 years ago
Tylko, ze ja wlasnie nie jestem w stanie napisac do ea. Przestała wyświetlać mi sie opcja chatu
About The Sims Dyskusja o serii
Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,343 PostsLatest Activity: 14 hours ago
Recent Discussions
- 16 hours ago
- 2 days ago