Forum Discussion

turek23's avatar
6 years ago

Usuwanie rzeczy sims mobile

Witam serdecznie

Mam problem z niektórymi elematami wyposażenia jak kafelki w łazience i woda fonanna której nie mogę naprawić, ściana której nie mogę ruszyć.

Śmieci w rogu i łóżko.ktorego nie można usunąć 

Ktoś ma pomysł co z tym zrobić?

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @turek23 

Dziękuję za Twoje zgłoszenie 🙂 

Czy udało Ci się ukończyć samouczek w grze? 

Kiedy rozpoczęłaś/rozpocząłeś grę?

Czy w ostatnim czasie importowałaś/importowałeś progres gry? 

• Miałem dłuższą przerwę.  Potem zaimportowalem grę no i zaczęły się problemy. Do tego momentu wszystko było ok

• Ale od tego momentu to ja intensywnie gram i już doszło mi kilka poziomów.  Natomiast fakt ściany nie mogę zmienić fonanne mam i wyrko którego nie mogę ruszyć 

• @EA_Kuba Mam ten sam problem co kolega, też nie mogę usunąć worka ze śmieciami, zepsutego łóżka i plam na podłodze i na ścianach po tym jak zimportowałam proces gry po długim czasie nieużywania gry bo ją odinstalowalalm długi czas temu i zainstalowałam ponownie pare dni temu. Wysyłałam email z moim ID gracza na email, który był podany w sklepie play ale wysłano mnie na forum z problemami i pytaniami i no tutaj na forum jest opisany ten problem co ja mam, wiec mam teraz na jakiś konkretny email wysłać moje ID gracza?

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,408 PostsLatest Activity: 2 days ago