Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago

Wystąpił nieznany błąd. The Sims 3 MacBook

Witam

Zakupiłem przed kilkoma godzinami zestaw startowy The Sims 3 (podstawa+nowoczesny apartament+po zmroku) i zaraz po instalacji i aktualizacji wyświetliło mi się „wystąpił nieoczekiwany błąd”.
W folderze preferencje nie ma niczego poza plikami Apple wiec nie miałem czego stamtąd usuwać.
Nie wiem co robić bo pieniążki poszły, gra się swoje ściągała a teraz nawet nie można pograć ☹️

9 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago
    Niestety problem nie leży jednak po stronie programu Origin. Problem dalej pozostaje a sytuacja jest o tyle niewdzięczna ze to jednak Mac :/
  • Witam, mam ten sam błąd. Wiadomo jak go rozwiązać? w Preferencjach mam tylko pliki apple. Już wielokrotnie instalowałam grę z dodatkami i orgini, ale nic nie pomaga ☹️ ponadto sama podstawa też nie działa po zainstalowaniu

• EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

Witajcie,

Mam dla Was instrukcję, która powinna okazać się pomocna 😉 Od razu przepraszam, ale dysponuję zrzutami ekranu jedynie z angielską wersją systemu i niektóre tłumaczenia mogą różnić się od tych faktycznych, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dość zrozumiałe.

1. Wybierzcie opcję Idź u góry ekranu i przytrzymaj przycisk Opcje (alt) aby wyświetlić folder Biblioteka.

2. Wybierzcie folder Biblioteka.

3. Wybierzcie folder Właściwości (Preferencje).

4. Przenieście do kosza:

- folder o nazwie The Sims 3 Właściwości (Preferencje)

- wszelkie pliki rozpoczynające się od com.transgaming...

- pliki Ipatcher

- właściwości Cider

5. Opróżnijcie kosz i spróbujcie ponownie uruchomić grę.

Koniecznie dajcie znać czy udało się rozwiązać problem 🙂

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

mam dokładnie to samo :/

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,343 PostsLatest Activity: 2 hours ago