Forum Discussion

emila1234123's avatar
2 years ago
Solved

ZGUBIONE KODY AKTYWACYJEN DO DODATKÓW THE SIMS 3

Zgubiłam kartki z kodami aktywacyjnymi do następujących dodatków The Sims3: rajska wyspa, kariera, zwierzaki (chciałam zagrać na platformie EA). Czy mogę uzyskać w jakiś sposób dostęp do tych dodatków? Dodam, że wcześniej miałam je zarejestrowane na platformie ORIGIN.

• Być może posiadasz więcej niż jedno konto, na którym dodatki mogły być zarejestrowane.

W sekcji FAQ dotyczącej EA app znajdziesz między innymi tą informację:

Czy wszystkie moje gry i zawartość zostaną przeniesione do EA app?

Wszystkie twoje gry, DLC i inna zawartość powinny być gotowe do uruchomienia w EA app, gdy otrzymasz zaproszenie poprzez Origin. Jeśli zauważysz, że w EA app czegoś brakuje, skontaktuj się z nami, abyśmy mogli rozwiązać ten problem.

Jeśli Twoje dodatki były zarejestrowane w Origin powinny być widoczne na Twoim koncie w EA app pod warunkiem, że logujesz się tymi samymi danymi - warto w EA app zalogować się każdym adresem email, do którego masz dostęp a także za pomocą EA ID, z którego korzystasz lub korzystałaś w przeszłości.

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @emila1234123 

Aby ponownie zainstalować dodatki musisz zalogować się w aplikacji EA app tym samym kontem do którego zostały wcześniej przypisane. 

• Zrobiłam to już dawno i żaden z dodatków nie został przypisany do konta na EA app (użyłam tego samego konta co na ORIGIN). I musiałam dodać je od nowa i udało mi się dodać tylko te dodatki, do których miałam kartki z kodami.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Być może posiadasz więcej niż jedno konto, na którym dodatki mogły być zarejestrowane.

W sekcji FAQ dotyczącej EA app znajdziesz między innymi tą informację:

Czy wszystkie moje gry i zawartość zostaną przeniesione do EA app?

Wszystkie twoje gry, DLC i inna zawartość powinny być gotowe do uruchomienia w EA app, gdy otrzymasz zaproszenie poprzez Origin. Jeśli zauważysz, że w EA app czegoś brakuje, skontaktuj się z nami, abyśmy mogli rozwiązać ten problem.

Jeśli Twoje dodatki były zarejestrowane w Origin powinny być widoczne na Twoim koncie w EA app pod warunkiem, że logujesz się tymi samymi danymi - warto w EA app zalogować się każdym adresem email, do którego masz dostęp a także za pomocą EA ID, z którego korzystasz lub korzystałaś w przeszłości.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,408 PostsLatest Activity: 20 hours ago