Forum Discussion

1stPaczirisu's avatar
8 years ago
Solved

Znikające i niewidoczne dodatki - Sims 3

Witam.
Ostatnimi czasy dokupywałam sobie dodatki do serii Sims 3. Kupiłam łącznie 5 dodatków i 2 akcesoria. Zostawiłam grę na parę miesięcy i gdy chciałam do niej wrócić, pokazywały mi się tylko 4 dostępne rozszerzenia gry, natomiast w samej grze tylko 3.

Ponieważ nic z komputera nie usuwałam to wszystko było dalej zainstalowane. Dodam, że przed przerwą grałam w grę i korzystałam z tych dodatków, które mi poznikały.
Chcąc naprawić problem samodzielnie, sprawdziłam zawartość dodatkową Origina do Sims'ów i z nieznanych mi powodów 3 z dodatków są oznaczone jako do kupienia. Ze Zwierzakami jest interesująca sytuacja, bo jak już wspomniałam są one zainstalowane, Origin potwierdza, ale w samym launcherze ich nie ma.

/* wszystko jest widoczne na załączonych zrzutach ekranu */

Przed poddaniem się i napisaniem tego pytania przeglądałam forum w poszukiwaniu podobnych problemów. Przeinstalowanie - nie działało; upewnienie się, że jest to poprawne konto - tak, mam tylko jedno; włączanie/ wyłączanie Origina - nie; naprawianie gry - nie (były pokazane 4 dodatki dalej, ze Zwierzakami, w grze ich nie było (?)).

Pisałam jeszcze zgłoszenie poprzez narzędzie Origin, dostałam nr sprawy, kodu dostępu już nie. Sprawdziłam maila, ale nie było odpowiedzi od EA w związku z kluczem lub czymkolwiek. Sprawdzając moje sprawy, strona twierdzi, że nie mam żadnych. Więc zostało mi tylko tu to napisać.

Bardzo proszę o pomoc w związku z tą sytuacją, bo grę bardzo lubię i chciałam móc znowu w nią pograć.

1 Reply

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 4 days ago
1,452 Posts