Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
9 years ago
Approved

Zużyte kody i zgubiony kod.

Witam. Mam pewien problem z moimi kodami. Ponieważ dawno nie grałam w The Sims 3 postanowiłam dzisiaj zagrać. Mam dodatki: "Po zmroku", "Zwierzaki" i "Katty Perry słodkości". Z racji tego, że ich nie miałam zainstalowanych jakimś cudem w grze chciałam je zainstalować,  Sprawa kodów wkroczyła do akcji nie mogłam zainstalować dodatku poprzez kod, a poprzez płytę zupełnie nie umiem i nie wiem czy się da. Kiedyś udało mi się je już ponownie pobrać, ale teraz nic. A zgubiłam kod do dodatku "Zwierzaki", a bardzo bym chciała wprowadzić te śliczne mordki znowu do gry.     PROSZĘ O POMOC!

1 Reply

• EA_Ataashi's avatar
    EA_Ataashi
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    9 years ago

Cześć @kitka100

Mówimy tu o kolekcji całkiem fajnych dodatków, więc rzeczywiście szkoda, aby przepadły 🤭

Opisana sytuacja może wskazywać, że dodatki zostały już wcześniej przypisane przez Ciebie do innego konta EA, ale to będzie w stanie potwierdzić jedynie jeden z naszych doradców z centrum pomocy.

Dlatego najlepiej, abyś skontaktowała się z nami telefonicznie. Informacje jak to zrobić, znajdziesz w tym wpisie. Pamiętaj, aby wcześniej przygotować kody aktywacyjne, bo z pewnością zostaniesz poproszona o ich podanie 😉

Powodzenia 🤞

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,452 Posts