Forum Discussion

Herbatunios's avatar
3 years ago

EA app- nie mogliśmy odnaleźć informacji o Twoim Koncie; błąd połączenia

Witam, jak pokazano na zdjęciach nie mogę się zalogować choć mam internet i wszystko mi działa, mam sprawny komputer za to nie mogę zalogowac sie na waszą stronę, liczę na odpowiedź. Pozdrawiam

10 Replies

• Zrobiłem to lecz nic nie pomogło, mam windowsa 10 i nie wiem co robić

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Herbatunios 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? 

• Jeśli tak - zaloguj się proszę na stronie help.ea.com adresem email oraz hasłem, które wykorzystujesz do logowania się w EA app. 
    • Następnie zresetuj hasło wedle instrukcji - tutaj
    • Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA app
    • Następnie uruchom aplikację jako administrator, akceptując ewentualne monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku

Jeśli problem będzie się utrzymywał, to jeśli masz taką możliwość sprawdź proszę czy problem z połączeniem będzie pojawiał się na alternatywnym połączeniu internetowym. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 years ago

Hej @Herbatunios 

Czy udało Ci się może sprawdzić czy problem pojawia się na alternatywnym połączeniu internetowym? 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@Herbatunios przejdź do ustawień swojego konta EA i sprawdź w zakładce Bezpieczeństwo, czy masz włączoną weryfikację logowania - jeśli nie, włącz proszę tą funkcję.

Dodatkowo w zakładce Połączenia sprawdź czy do konta EA masz połączone konta innych platform, np. PSN, Xbox, Steam - jeśli tak, to w czasie logowania w EA app zaznacz logowanie za pomocą danych danej platformy.

Napisz nam czy możesz zalogować się do EA app za pomocą nowo utworzonego konta EA? 

• 12211250's avatar
    12211250
    2 years ago

witam mam rowniez problem tworząc nowe konto odrazu wlacza mi sie ea app a gdy staram sie wejsc na swoje stare z origin po chwili znika aplikacja

• Witam, mam włączoną opcje weryfikacja, lecz zupełnie nie pojawia mi się opcja logowania

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@Herbatunios czy posiadasz jakiś dodatkowy antywirus jak  AVG, Avast, Norton, McAfee, Kaspersky? Jeśli tak sprawdź czy po ich odinstalowaniu coś się zmieniło. Czy w dalszym ciągu pojawia się komunikat o braku internetu? Jak rozumiem sprawdzałeś różnych dostawców internetu i efekt był ten sam - popraw mnie jeśli się mylę.

Opisz raz jeszcze, szczegółowo co się dzieje kiedy logujesz się na nowe konto w EA app i co się dzieje kiedy logujesz się za pomocą starego konta. Dołącz nowe zrzuty ekranu 🙂

Kiedy będzie to tylko możliwe, w oknie logowania EA app odznacz opcję "Nie wylogowuj  mnie". Spróbuj także logować się za pomocą swojego EA ID.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 8 minutes ago
1,650 Posts