Forum Discussion
10 Replies
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager
Hej @Herbatunios
Dodaj EA app do wyjątków w programie antywirusowym oraz zaporze sieciowej Windows.
Dodawanie wyjątku do usługi Zabezpieczenia systemu Windows - Pomoc techniczna pakietu Office
Upewnij się również, że uruchamiasz EA app jako administrator.
W oknie logowania odznacz opcję "Nie wylogowuj mnie".
Pozdrawiam,
_Kalina
Zrobiłem to lecz nic nie pomogło, mam windowsa 10 i nie wiem co robić
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @Herbatunios
Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
- Jeśli tak - zaloguj się proszę na stronie help.ea.com adresem email oraz hasłem, które wykorzystujesz do logowania się w EA app.
- Następnie zresetuj hasło wedle instrukcji - tutaj
- Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA app
- Następnie uruchom aplikację jako administrator, akceptując ewentualne monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku
Jeśli problem będzie się utrzymywał, to jeśli masz taką możliwość sprawdź proszę czy problem z połączeniem będzie pojawiał się na alternatywnym połączeniu internetowym.
Wciąż nie działa, proszę o odpowiedź
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @Herbatunios
Czy udało Ci się może sprawdzić czy problem pojawia się na alternatywnym połączeniu internetowym?
Sprawdziłem i nic to nie daje
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@Herbatunios przejdź do ustawień swojego konta EA i sprawdź w zakładce Bezpieczeństwo, czy masz włączoną weryfikację logowania - jeśli nie, włącz proszę tą funkcję.
Dodatkowo w zakładce Połączenia sprawdź czy do konta EA masz połączone konta innych platform, np. PSN, Xbox, Steam - jeśli tak, to w czasie logowania w EA app zaznacz logowanie za pomocą danych danej platformy.
Napisz nam czy możesz zalogować się do EA app za pomocą nowo utworzonego konta EA?
witam mam rowniez problem tworząc nowe konto odrazu wlacza mi sie ea app a gdy staram sie wejsc na swoje stare z origin po chwili znika aplikacja
Witam, mam włączoną opcje weryfikacja, lecz zupełnie nie pojawia mi się opcja logowania
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@Herbatunios czy posiadasz jakiś dodatkowy antywirus jak AVG, Avast, Norton, McAfee, Kaspersky? Jeśli tak sprawdź czy po ich odinstalowaniu coś się zmieniło. Czy w dalszym ciągu pojawia się komunikat o braku internetu? Jak rozumiem sprawdzałeś różnych dostawców internetu i efekt był ten sam - popraw mnie jeśli się mylę.
Opisz raz jeszcze, szczegółowo co się dzieje kiedy logujesz się na nowe konto w EA app i co się dzieje kiedy logujesz się za pomocą starego konta. Dołącz nowe zrzuty ekranu 🙂
Kiedy będzie to tylko możliwe, w oknie logowania EA app odznacz opcję "Nie wylogowuj mnie". Spróbuj także logować się za pomocą swojego EA ID.