Forum Discussion

Czarnieckus's avatar
7 years ago
Solved

Brak dźwięków otoczenia i innych postaci w Apex Legends

Słyszę tylko dźwięki, jakie wydaje moja postać, nic poza tym.

• @Czarnieckus @hupcio3107 @olinek94r 

Na forum pojawiło się kilka podobnych tematów poruszających podobny problem. 

Zacznij od rozwiązania zaproponowanego przez @Przemix1111 tutaj

@Przemix1111  napisał/a:

Też miałem z tym problem ale okazało sie że wystarczy zrobić tak:

1) Wejść w swój menedżer dźwięku

2) Ustawić konfiguracje głośnika na 7.1

I to wszystko.

Propozycje rozwiązania tego problemu pojawiły się również tutaj.

Ostatecznie spróbuj również poniższego rozwiązania:

• Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę głośnika w prawym dolnym rogu paska zadań Windows -> Dźwięki -> Odtwarzanie -> Wyłącz wszystkie nieużywane urządzenia
    • Na Twoim komputerze mogą być zainstalowane programy wchodzące w konflikt z programem Origin. Poprzez uruchomienie komputera w trybie czystego rozruchu wyłączysz wszystkie te programy. Po ponownym uruchomieniu komputera od razu uruchom grę. 

źródło

Dajcie nam znać czy udało się Wam rozwiązać problem 🙂

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

@Czarnieckus @hupcio3107 @olinek94r 

Na forum pojawiło się kilka podobnych tematów poruszających podobny problem. 

Zacznij od rozwiązania zaproponowanego przez @Przemix1111 tutaj

@Przemix1111  napisał/a:

Też miałem z tym problem ale okazało sie że wystarczy zrobić tak:

1) Wejść w swój menedżer dźwięku

2) Ustawić konfiguracje głośnika na 7.1

I to wszystko.

Propozycje rozwiązania tego problemu pojawiły się również tutaj.

Ostatecznie spróbuj również poniższego rozwiązania:

• Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę głośnika w prawym dolnym rogu paska zadań Windows -> Dźwięki -> Odtwarzanie -> Wyłącz wszystkie nieużywane urządzenia
    • Na Twoim komputerze mogą być zainstalowane programy wchodzące w konflikt z programem Origin. Poprzez uruchomienie komputera w trybie czystego rozruchu wyłączysz wszystkie te programy. Po ponownym uruchomieniu komputera od razu uruchom grę. 

źródło

Dajcie nam znać czy udało się Wam rozwiązać problem 🙂

• dziękuje ci :D już wszysko działa bosze co ja bym zrobił bez takich ludzi ja ty <3
  • również mam problem z dźwiękiem w grze , lecz u mnie to już w ogóle dziwne bo nie słyszę nic lub bardzo słabo ale jeśli skieruje wzrok na sojuszników i otoczenie to słyszę normalnie czyli u mnie jest tak że tam gdzie mam skierowany wzrok słyszę wszystko na 100% reszta jest wytłumiona i nie wiem co się dzieje próbowałem już metod powyżej nic nie działa

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,452 PostsLatest Activity: 3 days ago