Forum Discussion

kkiierae's avatar
2 years ago

coinsy

monety od tygodnia nie weszły na konto po zakupie, 7 sierpnia zakupione - dalej brak. 3 maile wysłane, zero pomocy, po co grać w grę która okrada graczy

10 Replies

• PROBUJE OD TYGODNIA PRAWIE, 3 maile wyslane, zero pomocy, rozwiazania, a temat zamykany. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Jeśli sprawa została zamknięta, sprawdź czy odpowiedź nie trafiła do SPAM, Kosz, Społeczności lub innej zakładki na Twojej poczcie email.

W przypadku braku odpowiedzi załuż ponownie zgłoszenie, ale najpier upewnij się, że masz za sobą kroki z naszego artykułu: 
    Jak kupować, używać i znajdować monety Apex...

• kkiierae's avatar
    kkiierae
    2 years ago

Nigdzie odpowiedz nie trafila, NIE MA JEJ, zalozylam TRZY sprawy z czego KAZDA byla zamykana a jedyne co dostaje to ankiety na temat wsparcia(ktore w niczym nie wspiera), monet dalej nie ma na koncie, stracone pieniadze przez niekompetencje wsparcia tak duzej gry. 

Odpowiedzi nie ma w zadnym folderze, sprawa znowu zamknieta i ankieta dotarla.

Monet- brak 

• @kkiierae sprawa znowu "rozwiazana" bez zadnej odpowiedzi ~ nie moge jej wznowic - odsyla mnie do artykulu o brakujacej zawartosci KTORU WIDZIALAM JUZ 10 Razy i nie pokogl
  • kkiierae's avatar
    kkiierae
    2 years ago

Dalej nic, zero kontaktu z supportem, monet brak. Jakie jedt wyjasnienie braku pomocy z strony supportu? 

• też chętnie się dowiem co mam zrobić, bo mam dokładnie tę samą sytuację, tylko nieco świeższą. obie sprawy "rozwiązane", kliknięcie "wznów" przesyła mnie do dokładnie tej samej strony. zawarłam w zgłoszeniu dowód zakupu wedle instrukcji. zero odpowiedzi, rozwiązane i pytanie na mejla o satysfakcję z pomocy. a 1k coinsów jak nie było, tak nie ma dalej.

nie mam też opcji "porozmawiania z Wami" jak z artykułu, jedynie pisanie ticketów.

nr ostatniej ze spraw: #187599628.

• headoressa's avatar
    headoressa
    2 years ago
    @headoressa ok, nieważne, z innego wątku wzięłam bezpośredni link do czatu i się udało z Panem Jonaki w 5 min rozwiązać problem. niemniej, fajnie by było, gdyby te tickety zostały naprawione, a nie z automatu przypisywało je do gracza, nie było odpowiedzi, a "wznów sprawę" nic nie dawało. pozdrawiam,
  • kkiierae's avatar
    kkiierae
    2 years ago

skad mozna wziac trn link? nie moge nic znalezc, a dalej sprawa "rozwiazana", ale ani troche rozwiazana niedtety nie jest. tickety dalej odsylaja na ta sama strone a 1000 apex coinsow dalej nie ma na koncie

• @kkiierae falej zero, wyslany screen z dowodem zakupu, ZERO odpowiedzi, a sprawa znow "do wznowienia" przeze mnie. Niesmieszny zart.

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 18 hours ago
2,464 Posts