Forum Discussion

kkiierae's avatar
kkiierae
Not applicable
1 year ago

coinsy

monety od tygodnia nie weszły na konto po zakupie, 7 sierpnia zakupione - dalej brak. 3 maile wysłane, zero pomocy, po co grać w grę która okrada graczy

10 Replies

• kkiierae's avatar
    kkiierae
    Not applicable
    1 year ago

PROBUJE OD TYGODNIA PRAWIE, 3 maile wyslane, zero pomocy, rozwiazania, a temat zamykany. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Jeśli sprawa została zamknięta, sprawdź czy odpowiedź nie trafiła do SPAM, Kosz, Społeczności lub innej zakładki na Twojej poczcie email.

W przypadku braku odpowiedzi załuż ponownie zgłoszenie, ale najpier upewnij się, że masz za sobą kroki z naszego artykułu: 
    Jak kupować, używać i znajdować monety Apex...

• kkiierae's avatar
    kkiierae
    Not applicable
    1 year ago

Nigdzie odpowiedz nie trafila, NIE MA JEJ, zalozylam TRZY sprawy z czego KAZDA byla zamykana a jedyne co dostaje to ankiety na temat wsparcia(ktore w niczym nie wspiera), monet dalej nie ma na koncie, stracone pieniadze przez niekompetencje wsparcia tak duzej gry. 

Odpowiedzi nie ma w zadnym folderze, sprawa znowu zamknieta i ankieta dotarla.

Monet- brak 

• kkiierae's avatar
    kkiierae
    Not applicable
    1 year ago
    @kkiierae sprawa znowu "rozwiazana" bez zadnej odpowiedzi ~ nie moge jej wznowic - odsyla mnie do artykulu o brakujacej zawartosci KTORU WIDZIALAM JUZ 10 Razy i nie pokogl
  • kkiierae's avatar
    kkiierae
    Not applicable
    1 year ago

Dalej nic, zero kontaktu z supportem, monet brak. Jakie jedt wyjasnienie braku pomocy z strony supportu? 

• headoressa's avatar
    headoressa
    Not applicable
    1 year ago

też chętnie się dowiem co mam zrobić, bo mam dokładnie tę samą sytuację, tylko nieco świeższą. obie sprawy "rozwiązane", kliknięcie "wznów" przesyła mnie do dokładnie tej samej strony. zawarłam w zgłoszeniu dowód zakupu wedle instrukcji. zero odpowiedzi, rozwiązane i pytanie na mejla o satysfakcję z pomocy. a 1k coinsów jak nie było, tak nie ma dalej.

nie mam też opcji "porozmawiania z Wami" jak z artykułu, jedynie pisanie ticketów.

nr ostatniej ze spraw: #187599628.

• headoressa's avatar
    headoressa
    Not applicable
    1 year ago
    @headoressa ok, nieważne, z innego wątku wzięłam bezpośredni link do czatu i się udało z Panem Jonaki w 5 min rozwiązać problem. niemniej, fajnie by było, gdyby te tickety zostały naprawione, a nie z automatu przypisywało je do gracza, nie było odpowiedzi, a "wznów sprawę" nic nie dawało. pozdrawiam,
  • kkiierae's avatar
    kkiierae
    Not applicable
    1 year ago

skad mozna wziac trn link? nie moge nic znalezc, a dalej sprawa "rozwiazana", ale ani troche rozwiazana niedtety nie jest. tickety dalej odsylaja na ta sama strone a 1000 apex coinsow dalej nie ma na koncie

• kkiierae's avatar
    kkiierae
    Not applicable
    1 year ago
    @kkiierae falej zero, wyslany screen z dowodem zakupu, ZERO odpowiedzi, a sprawa znow "do wznowienia" przeze mnie. Niesmieszny zart.

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 days ago
2,481 Posts