Forum Discussion
2 Replies
@AdamKenwayPLMam prośbę żebyś przestał spamić, gdyż ciągłe spamienie tym że Rampage jest OP nie jest fajne. według mnie Rampage nie jest OP, lecz to zależy na jakich poziomach grasz. Też tak myślałem jak wyszedł i nadal myślę że jest trochę za mocny, ale po jakimś czasie odkąd go dodali przywyczaiłem się. Mam nadzieję, że uda ci się przywyknąć do ''Kidosów spamiących Rampagem''. W sumie to EA nie może tak o znerfić jakiejś broni bo różnym ludziom się to nie podoba.
Mam nadzieję że uda ci się do tego przywyknąć i że przestaniesz spamić. Pozdrawiam, Leojdks1.napisalem to dopiero 2 raz
2.ta broń jest za mocna i nie tylko ja na nanią narzekam jestem graczem na poziomie niskiego diamentu-wysokiej platyny więc moje zdanie nie jest bzdurne
3.z tego grają samo Kidy i nooby tą bron jest za op poniewarz jest dobra na blisko bo ma duży dmg bardzo dobrą celność na blisko i daleko na daleko wali jak broń wyborowa na blisko za mocne bo jak toś na ciebie z tego celuje nieda się podejść na otwartej przestrzeli bo na 2 strzały zadaje nawet 54 dmg to jest przesada to ma być Lkm cxy co *