Beef_StroganofNew Novice4 days agoWy...bka po ostatniej aktualizacjiPo ostatniej aktualizacji, na "zimowych" mapach, po kilku minutach gry pojawia się tabela wyników. Od dzisia ta zaraza dotara do map "nie zimowych". Gram na PCTragedia...
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 10 hours ago114 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 10 hours ago114 Posts
Recent DiscussionsChat - brak możliwości uzycia Po ostatniej aktualizacji nie mogę korzystać z czatu. pojawia sie okienko ale nie mogę nic tam wpisać. BF6 [steam] Edit: Po wciśnięciu [enter] -> pojawia się okienko z czatem -> próba pisania te...Codzienne zadania - 2 zamiast 3 (czasami) Hej, Ostatnio po raz kolejny zauważyłem dostępne 2 zadania zamiast 3 (to było chyba 16.12.2025). Nie robiłem przelosowania zadań, po prostu po odpaleniu gry wszedłem od razu w zakładkę z wyzwaniami....Problem z hipersun effect Witam mam problem z efektem jak na zdjęciach i tylko na mapie Eastwood. Cały ten efekt dzieje się w pobliżu domu położonego skrajnie po lewej stronie, patrząc od strony C do B. Jak wchodzę do tego do...Brak nagrody za logowanie 10.10-17.10 oraz za posiadanie poprzednich wersji Witam. Powinniśmy otrzymać nagrody za codzienne logowanie się od 10.10 - 17.10 do battlefielda. Wszyscy moi znajomi już otrzymali tą nagrodę. Niestety ja dalej jej nie mam a grałem każdego dnia. Co ...Mouse Stuttering Po ostatniej aktualizacji występuje stutter kamery kiedy korzystam z myszy. FPS nie ulega zmianie mimo to stutter występuje. Zauważułem też większe zużycie procesora niż przed aktualizacją. Stutter w...