Forum Discussion
5 Replies
- PolandGdynia1 month agoNew Rookie
Widzę że tu odpowiedzi supportu są tak częste jak na angielskim forum, czyli praktycznie brak, tylko płacić i wy*ebka... od 9 dni czekasz na odpowiedź... ja od wczoraj, ale coś czuje że się nie doczekam.
- JACKAL8961 month agoRising Traveler
Beef_Stroganof Jak ea zepsuło UI w grze, to jest nie prawdopodobne, nie wspominając o tym, że nawet ustawienia same się resetują volp sam się włącza po włączeniu gry, choć się to samemu odznaczało, by się nie włączało problem z wyskakującą tabelą wyników jest standardem nic nie można zrobić nie można wejść w menu trzeba ręcznie zamknąć grę w systemie za grę, którą tyle się zapłaciło to jest żart co oni naprawiają, jeżeli sami tworzą kolejne błędy.
PolandGdynia Ale dla tej gry nie ma żadnego supportu kupiłeś grę i już cię nie znają, ile lat dzwoniłem jak była opcja dostępna do pomocy technicznej zawsze nie znali rozwiązania mydlenie oczu, że działają nad rozwiązaniowymi nic się nie zmieniło od tamtych lat.
- PolandGdynia1 month agoNew Rookie
To prawda, wczoraj zrobiłem ticketa, dostałem odpowiedzi w 5 nieznanych mi językach, co chwilę zmieniał się łeb wysyłając te same linki do poradników, sugerując że to wina mojego sprzętu, a jestem przekonany że nie.
Zrób tak po mojej przerwie od gry znalazłem takie rozwiązanie