Forum Discussion

Vitoox3's avatar
Vitoox3
New Novice
3 months ago

Battlefield 6 wywala do pulpitu co drugi mecz ... GRA ZA 430 ZŁ :)

Nie mam już sił do tej beznadziejnej platformy jaką jest EA App. Nieustannie mam problemy z uruchomieniem tej gry i jej działaniem, a sprzęt mam pozwalający na grę w ultra. Ryzen 7 7700, RTX 5070. Albo nie mogę włączyć tej gry albo mnie wyrzuci bez żadnego błędu po prostu do pulpitu. Proszę, powiedzcie, że ktoś ma jakieś rozwiązanie ... 

2 Replies

• YetiPLLL's avatar
    YetiPLLL
    Seasoned Traveler
    3 months ago

W fifie od miesiąca jest taki bug, że wywala do ea app bez żadnego komunikatu jakbyś alt+f4 zrobił. Lepiej rób zwrot jak tylko jeszcze możesz.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej Vitoox3​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie i przykro mi z powodu pojawiającego się błędu z działaniem gry. 

Czy dotychczas zostały przez Ciebie wykonane jakieś kroki, aby problem rozwiązać? Jeśli tak - to powiedz nam proszę jakie dokładnie. 
    Prześlij nam również plik DxDiag z racji tego, że tam możliwe że znajdziemy dodatkowe informacje, które moga pomóc nam w rozwiązaniu. 

[Info] Jak wygenerować raport DxDiag

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 2 days ago
191 Posts