Forum Discussion

aras30071995's avatar
aras30071995
Seasoned Novice
18 days ago

Bugi i brak balansu

Witam gram w BF sporadycznie zacząłem od BF 1 który swoją drogą był dla mnie oczywiście najlepszym FPS w jakiego grałem  grałem  w bf, V, 2042 a teraz w 6  , wcześniej byłem graczem Call of Duty. W BF gra mi się dobrze klimat jest póki co fajny , lecz mam sporo uwag prócz bugów które miały być poprawione w dniu premiery sezonu 1 balans broni powinien być lepiej zrobiony kiedy strzelam karabinem szturmowym z 20 nabojowym magazynkiem to jego obrażenia są fatalne do ilości posiadanej amunicji, jak i precyzja, która w tej grze występuje to totalne nieporozumienie, bo to nie jest gra symulator wojenny tylko clasual FPS wojenny, więc moim skromnym zdaniem do poprawy jest balans broni ponieważ PM-y są zbyt mocne do reszty tak jak i M4, boli mnie nużące wyzwanie szturmowca w którym mam zadać 5000 obrażeń strzelba z zapalającymi kiedy ona jest totalnie do niczego powinna zabijać z bliska na 1 strzał i odpowiednio do odległości na więcej ponieważ te zadanie po prostu jest mozolne i męczy a klasa szturmowiec jest totalnie słaba, oraz movement płynniejszy bez żadnych dziwnych zjawisk jak skakanie postaci bez twojej ingerencji jak kangur lub zacinanie się postaci o obiekty w grze takie jak mur itp. myślę że to tyle na ten moment , dzięki i pozdro dla wszystkich graczy 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 days ago

Hej aras30071995​ 

Dzięki za podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami. Nasz zespół odpowiedzialny za gre stale monitoruje użycie klas i broni, a dodatkowe informacje takie jak Twoja pomagają realnie włpynąc na ulepszenie gry. Dzięki! Do zobaczenia na polu bitwy ;) 

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.164 PostsLatest Activity: 17 hours ago