Forum Discussion

LiFFtYYY's avatar
LiFFtYYY
Seasoned Newcomer
4 months ago
Solved

dostep do bf labs

witam mam pytanie czy co każde testy musze dostać nowy klucz ?   jeśli już wcześniej miałem dostęp ?    ponieważ po odpalaniu battlefielda 6 labs na ps5   odrazy wywala błąd  i wyrzuca do menu główne...
  • Rydzu2015's avatar
    4 months ago

Generalnie z tymi testami to sobie ktoś żarty robi. Dostałem klucz do battlefield labs na ps5. W aplikacji cały czas wyrzuca błąd że klucz jest nieważny lub już użyty. Na konsoli wywala błąd Nie udało się zrealizować transakcji z użyciem karty przedplacowej. Spróbuj później.  Nie ma mowy aby później też działało bo po kilku razach blokuje sklep na psn takie śmieszne ich zabezpieczenie. Zaproszenia na dedykowany discord nie otrzymalem ,na innym discord śmieszny gość niby z EA odpisuje każdemu aby postępował według instrukcji z e-maila z kodem. Przypuszczam że gram dłużej na konsolach niż ten jegomość ma lat życia no ale jak ciągnąć gumę ze społeczności to na całego. Sony umywa ręce bo oni nie mogą z tym nic zrobić,testy to testy a oni kodów nie wysyłali.  Czyli pomoc od EA jest standardowa - postępuj według instrukcji. 

Dobrze że są dobrzy ludzie na forach którzy odwalą dobrą robotę i pomogą 😉 

P.S.

Fajnie było niepograć 😅  

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 22 minutes ago
191 Posts