4hcl19mw5tdrNewcomer7 months agoKłopot z odpalenie gry Czy logowanie do playstation Network jest konieczne
EA_KubaCommunity Manager7 months agoHej 4hcl19mw5tdr Tak, by grać w Battlefield 6 musissz być połączony z PlayStation Network.
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 4 days ago240 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 4 days ago240 Posts
Recent DiscussionsNieśmiertelniki Hejo Czy tylko ja mam takie wrażenie że nieśmiertelniki stały się tak jakby niepotrzebne ale sąaby wydawaćna nie pieniądze? BF4,1,5 jak ktoś Cię pokonał to było widać jaki ma nieśmiertelniki. W BF6 ...Refund W związku z ograniczeniem trybów gry, które były w grze od początku i dlatego gry nie zwracałem, chciałem dokonać zwrotu gry, ponieważ aktualnie zmieniła diametralnie w stosunku do tego co było na pr...Likwidacja trybu szturm Co sądzicie o likwidacji szturmu? co sądzicie o chowaniu głowy w piasek przez ea i unikaniu odpowiedzi na pytanie o tą fatalną decyzję? Battlefield 6 x Top Gun: Zwiastun kinowy trybu Atak na Lotniskowiec Graj w Top Gun w Sezonie 4 za darmo od 18 sierpnia. Wzbij się w przestworza i zostań najlepszym z najlepszych. Aktualizacja Top Gun trafi do Battlefield 6 18 sierpnia, wprowadzając dynamiczne ...Ranked Witam ,mam pytanie odnośnie rankedow ,bo strasznie mnie to denerwuje i moich znajomych z którymi Gramy jako zespół, To wiec tak, wczoraj spiknelismy się z ziomkami na parę męczy rankedowych i stało...