bojarczukmSeasoned Newcomer27 days agoNaliczanie punktów za grę - nie nalicza prawidłowo.Cześć. W grze zdobywam kilka tysięcy punktów a w podsumowaniu po zakończeniu walki dostaje 233 punktów. Macie może taki problem ?
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 4 hours ago177 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 4 hours ago177 Posts
Recent DiscussionsWywala gre bez ostrzeżenia [PC] Cześć wam, mam problem z grą, a mianowicie zaczęło wyłączać mi grę bez żadnego ostrzeżenia. Mam rozegrane 25h i nie miałem żadnych problemów z grą. Od 2 dni gre wywala mi po około 10 minutach bez żad...Poprawa rozgrywki dla weteranów i brakujące ficzery z poprzednich wersji? Hej, chciałbym podyskutować i przy okazji przekazać swój feedback na temat rozgrywki z poziomu kogoś kto dużo gra pojazdami naziemnymi, bardziej w formie pytań. Zastanawia mnie dlaczego system obr...Napisy polskie, dubbing angielski Czy jest możliwość zmiany SAMEGO dubbingu na język angielski? tego polskiego to nie da rady słuchać, jest nieporozumieniem W 2025 roku chyba powinna być domyślnie taka opcja. Ps5 wywala z gry, problem z PlayStation network i utracenie połączenia Cześć, sprawa wygląda tak że nie mam żadnych problemów z internetem a nagle w trakcie gry wywala mnie z meczu i jest napisałem że utracono połączenie z serwerami lub wylogowano z PlayStation network....Gdzie moje itemy i skiny Cześć mam taki mały aczkolwiek zauważalny problem mianowicie kupiłem kilka dni temu ten cały karnet Battlefield pro w redsecu wszystko fajnie pięknie boost xpa jest itemy dodatkowo wskoczyły ALE nie ...