OFFik
29 days agoRising Vanguard
Poprawa rozgrywki dla weteranów i brakujące ficzery z poprzednich wersji?
Hej, chciałbym podyskutować i przy okazji przekazać swój feedback na temat rozgrywki z poziomu kogoś kto dużo gra pojazdami naziemnymi, bardziej w formie pytań.
- Zastanawia mnie dlaczego system obrony aktywnej w czołgach, nie wychwytuje wszystkich rakiet?
- Dlaczego mamy tylko jeden perk w pojazdach, a nie dwa jak w BF2042?
- Dlaczego stacje napraw w trybie Rush/Breakthrough praktycznie nie istnieją? Jak mam skutecznie uzupełnić amunicję jeśli gracze nie pomagają?
- Swoją drogą są stacje napraw dla pojazdów, a gdzie stacje amunicji dla piechoty? W BF5 było to super rozwiązane! Dlaczego EA nie korzysta ze świetnych pomysłów z poprzednich części?!
- Przy okazji BF5, system skinów był tam o wiele lepszy! Można było je mieszać ze sobą, skiny były dostępne dla pozostałych klas. W BF2024 trochę to ucięto, ale dalej można było dla większości skinów pomieszać chociaż hełm z mundurem :D
- Dlaczego pancerz czołgów jest tak słaby? Inżynierom dodano RPG a czołgi z powodu tylko jednego perka do obrony są praktycznie słabe w starciu z 2-3 inżynierami
- Dlaczego nie mogę ustawić kilku min obok siebie, ale C4 już lecą gdzie chcę?
- Dlaczego nie widzę kto jedzie ze mną w pojeździe? W BF2042 layout miał większy sens!
- Dlaczego w końcu nie zablokujecie opcji zamykania pojazdu i braku spawnu dla innych osób? Albo chociaż wymusić spawn jako gunner dla inżynierów? W większości rozgrywek mój gunner totalnie olewa spawanie i giniemy razem :D Czy EA może pochylić się nad tym i sprawić by pojazdy faktycznie siały postrach?