Ja jestem przeciętniakiem, do aktualizacji sezonu 1 grało się w miarę dobrze średnio od 30 do 60 fragów na mecz, teraz ledwo mogę 30 parę fragów uzbierać i to wydaje mi się wina balansu jak już wcześniej pisałem, bo wszyscy zaczęli latać z pistoletami maszynowymi i M4, mogą mówić ludzie że nie, ale to są mety w tym momencie. Jestem graczem który nie lubi non-toper latać z jedną pukawką tylko gra powinna wprowadzić prosty system który da każdej broni tyle samo plusów co minusów. Co do tych kangurów co skaczą i strzelają to po prostu nie mogę zdzierżyć że to nie zostało naprawione w taki sposób że za tego typu ruch gra powinna nakładać kary do precyzji strzału, bo to jest chore że ja kucam wycelowuje i nie mam precyzji takiej, jak ten co odbija się wyskakuje w powietrze i uwala cię nawet nie w 1 sekundę. System precyzji oni go jakoś nazwali, że kule lecą nie równo powinien być wywalony lub poprawiony, i też bym wolał pograć z botami w portalu po to żeby tylko farmić te zadania wyzwań, głupie i mozolne jak zadawanie 5000 obrażeń strzelbą z pociskami zapalającymi z gadżetu dla szturmowca bo to jest totalnie słaby gadżet i trzeba się męczyć, i oczywiście wiele innych wyzwań farmić na botach. Gra ma potencjał ale jak nie zaczną działać to podzieli los wielu fpsów prażek w tych czasach.