Forum Discussion

KopidolWilly's avatar
KopidolWilly
Newcomer
22 days ago

Progres Broni

Witam, czy ktoś kiedykolwiek słyszał o cofnięciu progresu broni na prośbę gracza? kwestia jest taka że korzystałem z farm expa i ponabijałem kilka broni, którymi grałem od samego początku ale to kompletnie zabiło mi fun z gry, pisałem już o to na support ale nic nie jest w stanie wskórać sam operator „bo to nie jego zadanie” także mówił że nie ma jak skontaktować się z ludźmi, którzy mogli by to zrobić i jak sam napisał „pierwszy raz słyszy prośbę gracza, który chce aby mu ten progres cofnęli”. Więc stąd moje pytanie, czy ktoś coś słyszał? ktoś coś widział? 

3 Replies

• Kiedyś w BF3 na życzenie użytkownika zerowali konto, tzn ktoś wbił setny level i mu się znudziło to dzwonił do supportu i zerował sobie wszystko, ale tylko wszystko, nie poszczególne klasy czy skile czy bronie, nie wiem czy jeszcze to robią, trzeba zadzwonić.

• Niestety raczej się nie da. Boty to przekleństwo tej gry, najgorszy możliwy ruch z strony Dice. Wszystko można odblokować na botach i portalu, każdy dog tag, wyzwanie, naklejkę. Gra nie oferuje przez to nic ekskluzywnego bo wszystko można zdobyć w bardzo prosty sposób.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Hej KopidolWilly​ 

Potwierdzając odpowiedź na Twoje pytanie - nie istnieje możliwość zresetowania Twoich statystyk. Wszystkie statystyki, odblokowania, progres przepustki sezonowej przypisany jest do Twojego konta EA. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 34 minutes ago
190 Posts