Forum Discussion

MARIUSZCOF's avatar
MARIUSZCOF
Rising Newcomer
3 days ago

Ułatwienia dostępu: 90% niedosłuchu a program Nahimic Sound Tracker

Dzień dobry,Piszę w sprawie ułatwień dostępu (Accessibility). Mam 90% niedosłuchu na prawe ucho. Aby móc grać w Battlefield i wiedzieć, skąd dobiegają dźwięki strzałów czy kroków, muszę korzystać z programu Nahimic funkcja Sound Tracker, która wizualnie wskazuje kierunek dźwięku.Rozmawiałem już z doradcą na czacie (numer sprawy: #239199653). Poinformowano mnie, że zespół techniczny jeszcze nie potwierdził oficjalnie kompatybilności tego programu z EA Anticheat i na ten moment odradzono mi korzystanie z niego, by uniknąć bana.Jako gracz z niepełnosprawnością proszę o informację od Community Managerów lub zespołu technicznego: czy planujecie oficjalnie dopuścić program Nahimic jako narzędzie wspomagające dla osób niedosłyszących? Chciałbym móc grać bezpiecznie, nie martwiąc się o blokadę konta za narzędzie, które jest mi niezbędne do gry.Pozdrawiam.

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej MARIUSZCOF​ 

Dziękuję za Twoją wiadomość oraz za szczegółowe wyjaśnienie sytuacji. Bardzo doceniam, że podzieliłeś się z nami swoim doświadczeniem rozumiem, jak ważne jest dla Ciebie korzystanie z funkcji, które umożliwiają komfortową i bezpieczną grę.

Zgadza się w tej chwili Battlefield 6 nie znajduje się na liście gier wspierających Nahimic Sound Tracker. W związku z tym EA AntiCheat może blokować działanie tego programu podczas rozgrywki lub uniemożliwić uruchomienie gry, dlatego obecnie zalecana jest ostrożność w jego używaniu.

Przekażę przekazane przez Ciebie informacje do odpowiedniego zespołu. Na ten moment nie mam jednak możliwości potwierdzenia, czy ani kiedy ewentualna kompatybilność zostanie wprowadzona.

Dziękuję za Twoją cierpliwość oraz za to, że zwróciłeś uwagę na kwestię ułatwień dostępu.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 1 day ago
203 Posts