Forum Discussion

Deyhaab7's avatar
Deyhaab7
Seasoned Newcomer
30 days ago

Zadanie z Airburstem

Witam

Mam problem nie wiem o co chodzi z tym zadaniem wsparcie - specjalista strzelam tą wyrzutnia non stop widac ze zadaje obrazenia kille tez sa a praktycznie wgl nie nabija mi nic na pasku w zadaniu czy ktos wie oco tutaj chodzi bo nie wiem co zle robie 

Dzieki z góry

7 Replies

• Nalicza jakieś śmieszne punkty za bezpośrednie trafienie ale jeżeli to nie bug to te zadanie można robić w nieskończoność i się przy tym denerwować 

• ichigoS0L0's avatar
    ichigoS0L0
    Seasoned Rookie
    24 days ago

Też mam ten problem, w 10 meczach mam raptem 68 obrażeń a trafiam cały czas. Z minami też mi nic nie zalicza.  Kolejne zepsute zadanie po zadawaniu obrażeń pojazdom latającym. 

• YARPE19's avatar
    YARPE19
    Rising Newcomer
    25 days ago

U mnie ten sam problem.  

Rozwiązanie z minami  u mnie nie działa.

• Witam. Póki nie działa spróbuj tego rozwiązania. Wejdź na mapę conquest, w bazie powinny być jeepy. Wybierz technika i podłóż minę pod jeepa. Zrób redeploy i wybierz medyka, następnie strzel airbustem w minę i to wszystko.

• Hej,

Jest to już znany problem i z pewnością z czasem zostanie naprawiony. Aktualnie obrażenia z tej broni zaliczane są wyłącznie przy bezpośrednim trafieniu i w nikłych ilościach. W celu przyspieszenia możesz rozłożyć miny i wysadzić je obok wrogiego pojazdu przy pomocy owej broni. Naliczone zostaną wtedy bardzo duże obrażenia do zadania.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 12 hours ago
171 Posts