Forum Discussion

Krish_Szynka's avatar
Krish_Szynka
Rising Novice
15 days ago

Bf 6 anticheat

cześć chciałbym dowiedzieć się czy moje odwołanie istnieje czy jest ignorowane, moje ostatnie 3 odwołania zostały nie przyjęte i sprawa została zamknieta, odpisywałem wtedy pod wpływem emocji, ponieważ nie otrzymywałem powodu bana, co było kompletnie dziwne od strony EA ponieważ taka informacja, dla klienta powinna być podana. Także wiziąłem cały temat pod inny kąt, dowiedziałem się paru rzeczy. Napisałem teraz spokojne odwołanie wyjaśniając i przepraszając co było powodem tego bana. Otóż doszło do tego że głownym powodem bana jest to że posiadałem TRAINER do gry single-player który sciągnałem 4 lata temu gdy byłem sparaliżowany by móc grać sobie w Baldurs Gate3. Trainer użyłem tylko raz. I go nie usunąłem przez co przez te lata lezał na komputerze. Odpaliłem BF6 i było wszystko dobrze grałem nie było problemu i nagle dostałem bana, okazuje sie że głównym powodem bana jest TRAINER. Co jest dla mnie niedorzeczne. Ponieważ one nie wpływają na MULIT-player. prędzej to bym musiał KUPIĆ cheat opłacany miesiecznie bym mogł cheatować w BF6 multiplayer. Odwołałem się wszelkie moje wczesniejsze odwołania były załatwiane 3 dni. Tym razem moje odwołanie trawa już 20 dni. Jest w stanie ''Oczekiwanie na studio'' Ono jest ignorowane czy bedzie ono rozpatrzane? Grałem w bf6 na koncie mojego przyjaciela z mojego komputera i tam bana nie dostałem??? Więc jak to jest.. Ten anticheat działa poprawnie czy raz na jakiś czas coś wykryje?..

[Moved to BF6 PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM]

2 Replies

• Krish_Szynka's avatar
    Krish_Szynka
    Rising Novice
    10 days ago

Hej, problem jest taki że jak nawet zwrócę grę to nie bede miał sposobu grania w BF6 na moim koncie steam, ponieważ jest zlinkowany z tym kontem i nie mogę go odlinkować będąc pod banem :D.. to jest naprawdę irytujące, gra mi działa normalnie na koncie znajomego, bana nie dostałem ani nic nie ma. za problem faktycznie stał trainer którego posiadałem do baldurs gate3 single-player. Co mnie drażni.. Także mój steam nie może grać w BF6 jakbym chciał to bym musiał grać na innym koncie.. ale z jakiegoś powodu nie chce tego robić bo boli mnie fakt brak dostepu do mojego officjalnego konta steam. Dlatego walcze o odzyskanie. Wciąż mam status '' Oczekiwanie na Studio'' gdy ostatnie moje zgloszenia dawałem to takiego statusu nigdy nie miałem, dopiero teraz jak im wytlumaczylem co było powodem i było to bez mojej wiedzy.. no bo jak inaczej mam to skomentowac skoro tego trainera użyłem raz do jednego questa w Baldurs gate3 4 lata temu... Dziwi mnie to że ich anticheat tego nie potrafi ogarnąć, grałem w BETE i jakoś było wszystko okej. gdzie chwalili się ilością zbanowanch graczy na samej Beta testach.. a teraz nagle stwierdzili że o sorry jednak masz bana.. zabawne a zarazem bolesne. (wybacz za błedy w mojej wypowiedzi, ale jestem po operacji mózgu).

• Marian_mort's avatar
    Marian_mort
    Rising Traveler
    14 days ago

Witamy w grupie, podobny problem mają już tysiące graczy a EA nie reaguje, ba nawet nie podaje żadnych dowodów. 

Niespodziewana blokada konta | EA Forums - 12838502

I was just banned in BF6 | EA Forums - 12735886

Obawiam się że możemy tylko czekać, zgłaszać w nieskończoność przez EA Help lub podjąć bardziej radyklane kroki jak pismo do UOKiK, lub w przypadku Steama zwrócić grę (Dostali już tyle zgłoszeń że robią to z automatu - to dużo mówi o całej sprawie.)

Z brakiem informacji zwrotnej, co jest przyczyną jest już na tyle zabawnie że nawet osoby które otrzymały unbana otrzymują kolejną blokadę po kilku godzinach.

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.161 PostsLatest Activity: 6 hours ago