Forum Discussion

Vexiol's avatar
Vexiol
New Novice
2 months ago

Brak natychmiastowych nagród. BF6

Witam, zakupiłem wczoraj rano przepustke BF Pro na PS5 i zawartość Pro i 25 lv. dostałem natychmiast ale zawartość przepustki bojowej czyli skiny Brodie, Nie Mów Nic, Złe Lekarstwo i trzy inne nie zostały mi odblokowane. Nawet granie wbijanie leveli nic nie daje bo nadal są zablokowane. Zauważyłem również że powinnienem mieć 700 kasy bf, a mam 500 chociaż w przepustce mam tyle odblokowanych nagród które dają 700. Zaznacze że nic nie kupowałem za tą kase. Pozdrawiam

5 Replies

• Vexiol​ nie tylko ty masz z tym problem...

https://forums.ea.com/discussions/battlefield-6-technical-issues-pl/battlefield-6---brak-zawarto%C5%9Bci-pro/12869513

Problem trwa już 30 dni i nadal nic z tym nie zrobili. Kontaktując się z czatem piszesz po prostu z botem AI , który i tak nic nie pomoże.

EA_Kuba​ Kiedy zamierzacie to naprawić ?

• Wvlfx's avatar
    Wvlfx
    Seasoned Newcomer
    27 days ago

Może po prostu w końcu to naprawcie i oddajcie nam rzeczy za które zaplacilismy?

• cocr3on's avatar
    cocr3on
    Seasoned Newcomer
    26 days ago

EA_Kuba​ możemy prosić o aktualizację statusu usuwania tego znanego błędu jak dowiedziałem się od wsparcia na czacie?

• Aktualizacje wychodzą, a błąd nadal występuje. Jak to jest że ogromna firma jaką jest EA nie potrafi od miesiąca poradzić sobie z tym błędem? Ludzie zapłacili za wersje Pro i nie mogą korzystać z zawartości.. to jest czysta kradzież.. zróbcie w końcu coś z tym albo oddajcie graczom pieniądze. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 17 hours ago
196 Posts