Forum Discussion
86 Replies
- Szajba27033 months agoRising Novice
Przecież ten support nie działa Ja od trzech miesięcy próbuję rozwiązać swój problem i do dzisiaj nikt nie potrafi mi pomóc. Na tym czacie łączy się z jakimiś botami które nie potrafią skleić normalnego zdania w języku angielskim. A nawet polskim. Mimo to że piszemy w języku takim jak oni wymagają. W pewnym momencie czat się rozłącza i kończy się rozmowa w kulminacyjnym jego momencie. Nie dostajesz żadnej odpowiedzi dlaczego ta rozmowa została przerwana i dlaczego nam jest dalej kontynuowana I co masz zrobić ze swoim problemem do którego się z nimi wracasz. On nie potrafią odpiąć maila od konta który został skradziony. Mimo dostania wszystkich informacji nie robią tego i wracam do punktowejścia. Strasznie traktują swoich klientów a widzę że takich problemów jest masa nierozwiązanych na tym forum.
Jeszcze jak można było zlikwidować jedyną drogą kontaktu jaka była ta infolinia i która rozwiązywała wszystkie problemy bardzo szybko. Teraz po prostu będzie rozmawiał z jakimś czatem z Ai. Żeby taka wielka firma nie miała w Polsce oddziału infolinii która by rozwiązywała problemy ich klientów to jest po prostu skandal.
- Vidm0-PL3 months agoSeasoned Scout
Ja też na ten moment nic nie dostałem a problem miałem ten sam
Gracze mieli otrzymać rekompensatę w ten weekend. Ja do tej pory nic nie mam, i wiem że nie jestem w tym sam. Moje pytanie kiedy EA weźmie się za robotę bo odwala jakąś kaszanę od samej premiery gry 😡
- EA_Kalina3 months ago
Community Manager
Problem z uruchomieniem gry z poziomu aplikacji EA app został naprawiony łatką, krótko po wystąpieniu tego błędu. Wszyscy Ci, których dotknął problem z uruchomieniem gry poprzez EA app otrzymają dodatkowe boostery XP oraz Season Pass w przypadku wersji Phantom
- EA_Kalina3 months ago
Community Manager
Wszyscy Ci, których dotknął problem z uruchomieniem gry poprzez EA app otrzymają dodatkowe boostery XP oraz Season Pass w przypadku wersji Phantom
Czyli rozumiem że akcja się jeszcze nie skończyła i mam czekać cierpliwie ?
- frekas_pl3 months agoSeasoned Newcomer
Mam to samo. Znajomy dostał już na skrzynke boostery. Ja mam edycje Phantom i nic jeszcze nie dostałem :(
- Natoksik1233 months agoNew Novice
tak samo mam i chyba trzeba czekać
- Myca21373 months agoNew Novice
Ja też dalej nic nie dostałem, nie dostałem nawet żadnej wiadomości w grze mimo tego że mnie też ten problem dotyczył. Czy rekompensata jest wysyłana falami? Jak długo ma czekać?
- RazielShivla3 months agoSeasoned Rookie
Czy można prosić o oficjalnie stanowisko odnośnie faktu, że wiele graczy nie dostało jeszcze rekompensaty? Support EA na chacie nie potrafi ustosunkować się do problemu.
Dodatkowo EA_Kalina - według powyższej informacji użytkownicy którzy zamówili grę w przedsprzedaży w wersji Standard otrzymają battle pass pierwszego sezonu. Proszę o potwierdzenie.
- ichigoS0L03 months agoSeasoned Rookie
również nic nie otrzymałem, wysyłanie zapytania do EA na kończy się odpowiedzią bota odnośnie zawartości przedpremierowej.
- ENDZI833 months agoSeasoned Newcomer
Mam to samo ani bonus za preorder nie dotarł ani rekompensata którą obiecali za opóźnioną grę .
- wiemarcel693 months agoRising Novice
mam gre kupiona na steam phantom edition i nie mam jej zawartosci czyli dodatku DLC kiedy ten problem zostanie rowiazany ?
A czemu nie odniesiesz się do sytułacji z kontem którego nie potrafią rozwiązać od 3 miesięcy ze waszych klientów na czacie obsługują boty? Nie ludzie ze rozłączają rozmowny nie kończąc sprawy nie pisząc nic do swojego klienta?
- ae2d8bc6779e09153 months agoNew Novice
Również nic nie otrzymałem, wersja standardowa, EA luncher nie wykrywał zainstalowanej zawartości.
- EA_Kalina3 months ago
Community Manager
Szajba2703 Tu na publicznym forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta, statusu spraw - wszystkie te czynności wymagają weryfikacji konta wykonywanej przy bezpośrednim kontakcie z doradcą EA.
- Dodatkowo trzymaj się tematu. Autorzy wątków na forum szukają odpowiedzi na swoje pytania lub chcą porozmawiać o czymś konkretnym. Odchodzenie od tematu na pewno im nie pomoże. -
- skandalpl3 months agoNew Rookie
NIC NIE OTRZYMAŁEM !! DRAMAT
- SyMbi0TiC3 months agoSeasoned Newcomer
A Kiedy to będzie mialo miejsce ? Bo na ten czas brak odpowiedzi na zgloszenie.
- Myca21373 months agoNew Novice
HejEA_Kalina a gdyby tak dać odpowiedź ludziom których zawiedliście brakiem dotrzymania obietnicy o rekompensacie? Pełno wpisów na reddicie, na X, na waszym forum od ludzi których wystawiliście a mimo wszystko brak jakiejkolwiek informacji z waszej strony.
- Rastuszek3 months agoRising Newcomer
U mnie również cisza, dodatkowo pisałem do EA Help i gosc zepchnal mnie tutaj do was bo nic nie wie podobno.
- LokoChico_pl3 months agoNewcomer
Ja tez nic nie otrzymałem jeszcze, już mnie to nurtuje, EXP by się przydał ;)
- wwjosep3 months agoNew Rookie
Mam edycje Phantom i też nic jeszcze nie otrzymałem
- Piotrow193 months agoSeasoned Newcomer
Tylko kiedy? Na X zostaliśmy poinformowani, że boostery otrzymamy jeszcze w weekend
- KakTusZBO3 months agoRising Novice
Wygląda na to że znowu zrobili nas w ciula