KartoffeltorteSeasoned Newcomer1 hour agoBrakująca zawartość po zakupie.Zakupiłem pakiet 5.11 w grze i nie otrzymałem skórek problem już trwa 24 godziny.
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago228 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago228 Posts
Recent Discussionswitam W bf6 zakupiłem pakiet z skórkami za 2100battlepoints po uplywie 2 dni nadal ich nie widzę a kasę pobrało. Miałktos taki przypadek ? Brakująca zawartość po zakupie. Zakupiłem pakiet 5.11 w grze i nie otrzymałem skórek problem już trwa 24 godziny. EA Anticheat Javelin Witam, już drugi raz dziś w losowym momencie wyłącza mi grę z komunikatem poniżej: Co mam zrobić? Oczywiście żadnych nielegalnych programów nie mam. Przesyłam plik DxDiag. Wersja systemu Windows nie jest obsługiwana Ni jestem w stanie uruchomić gry, pojawia mi się informacja o rzekomym nie obsługiwaniu mojego systemu Windows. Problem w tym że jest aktualny i spełniam wszystkie wymagania do uruchomienia gry ...Dodatki do gry Witam 2 dni temu zakupiłem z kasy Battlefield 6 skórkę żołnierza a dokładnie zestaw Dywizja Widmo za 1100 żetonów kasy Battlefield niestety po upływie 24 godzinach nadal brak dodatku a niestety kasę ...