Forum Discussion

OFFik's avatar
OFFik
Rising Vanguard
29 days ago

Czat EA

Co jakiś czas dostaję maila z Supportu aby wznowić z nimi rozmowę na czacie. Jest podana instrukcja itd., ale tej opcji nie widzę po swojej stronie w zgłoszeniach :D

Komuś to w ogóle działa albo udało się dostać na czat z Supportem? Bo wygląda to tak jakby zmienili funkcjonalność strony i zapomnieli o tym..

7 Replies

• Mam podobnie. Spoko EA ma nas tam gdzie słońce nie dochodzi. kasa przytulona za grę to teraz mają wywalone

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    26 days ago

Hej OFFik​ 

Aktualnie badamy podobne zgłoszenia związane z brakiem możliwości wznowienia spraw.

Jeśli musicie skontaktować się z nami, możecie rozpocząć nowy czat/nową sprawę i powołać się na tę którą chcecie wznowić podczas rozmowy. 

• OFFik's avatar
    OFFik
    Rising Vanguard
    26 days ago

Byłoby spoko, ale Support w ogóle nie potrafi odnieść się do sprawy. Miałem dwie sprawy,  brak skina Versatile i brak rekompensaty. Połączono to w jedną, po czym Support odnosi się jedynie do braku rekompensaty za brak dostępu do gry w dniu premiery. Na pytanie o brak skina Versatile znowu odpisują formułkę odnośnie braku rekompensat i że zostały wysłane do wszystkich, których dotyczył problem.

Normalnie jakbym z botami pisał :/ Frustrujące to się robi już po miesiącu równym.

• No ja rozpoczynałem kilka nowych spraw i odzewu brak. Skończcie pierdo...  głupoty bo sami nie wiecie co pisać chyba. Lepiej weżcie sie za komunikacje bezpośrednio z EA  bo zapłaciłem 300 zł za gre a nie moge w nią grać. 
    KARA minęła a nadal nie moge odpalić gry.  Najśmieszniejsze jest to ,że  na XBOX odpala mi Battlefielda  6 wchodze normalnie do MENU i gdybym miał zakupione na  X to pewnie bym mógł grać . A na PC nie moge mimo ,że zapłaciłem za gre. Pięknie EA 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    25 days ago

Hej Kicha22​ 

Jeśli na Twoje konto zostały nałożone jakieś ograniczenia, to nie wpłynęłyby one na możliwość uruchomienia gry. Jeśli przechodzisz do menu gry na innej platformie i nie otrzymujesz komunikatu odnośnie blokady znaczy to, że ograniczenia już minęły i możesz wrócić do gry. 

Załóż na forum nowy wątek w którym opiszesz co dokładnie dzieje się przy uruchomieniu gry, Twój problem zdaje się być natury technicznej, nie związany z blokadą konta. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    25 days ago

Hej OFFik​ 

Odnośnie problemu z uruchomieniem gry podczas premiery, to informację na ten temat znajdziesz w tym wątku na forum: 

Otrzymaliśmy potwierdzenie że za zończony został  przegląd aktywności i czasu w tym okresie  kiedy wystąpił problem. Nagrody zostały przyznane wszystkim kwalifikującym się graczon którzy nie otrzymali zawartości wcześniej z powodu pominięcia w pierwotnej dystrybucji.

W kwestii dropów Twitch, musiały zostać spełnione konkretne warunki by otrzymać tę zawartość:

Subscribe to an eligible streamer - or gift a subscription to their community - and earn the “Versatile” Soldier Skin for use in Battlefield 6.

Następnie nagrody trzeba było odebrać w ciągu 24 godzin

Twitch Drops

Before you try to claim any Twitch Drops, make sure your Battlefield 6 and EA Accounts are linked. If you need help, use our guide to check which account is linked or troubleshoot issues.Drops you earn will be available in your Twitch Drops Inventory and must be claimed within 24 hours. They’ll appear in Battlefield 6 and REDSEC after you claim them.Twitch Drops appear on the first platform you log in to after claiming your reward, so make sure you claim your Drop on the platform you want it on. We can’t transfer Twitch Drops.If you’re having trouble with a Twitch Drop: 

1. Make sure you completed the Twitch objectives to earn your Drop. 
    2. Confirm you claimed the Drop on Twitch. You need to do this within 24 hours.
    3. Check you’re linked to the right EA Account. We can’t transfer Drops between EA Accounts.

Jeśli powyższe warunki zostały przez Ciebie spełnione, upewnij się, że nagroda nie czeka na Ciebie do odebrania w skrzynce odbiorczej gry. 

• OFFik's avatar
    OFFik
    Rising Vanguard
    25 days ago

Dzięki, ale to zrobiłem i odbierałem nagrodę 10.10 zaraz po subie, którego kupiłem :D Także na pewno zostało odebrane w ciągu 24h i nie ma jej w mojej skrzynce. Support jest bezużyteczny od miesiąca.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago
186 Posts