dioxide2115Rising Novice2 months agoDirectX Error Cześć, Kiedy zostanie naprawiony problem z błędem „DirectX Error”? Chciałbym w końcu pograć w grę za która zapłaciłem. Show More
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 47 minutes ago232 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 47 minutes ago232 Posts
Recent DiscussionsWyrzucanie do pulpitu bez żadnego komunikatu! ZNÓW! Od premiery przez 3 miesiące walczyłem z wyrzucaniem do pulpitu z gry w losowych momentach, brak żadnych okien czy komunikatów w podglądzie zdarzeń, próbowałem wtedy dosłownie wszystkiego łącznie z i...Statystyki przełamanie Zrobiłem wcześniej zgłoszenie przez formularz że rozgrywki w trybie przełamania nie są liczone do statystyk szczegółowych. Widać je było tylko w zakładce profil. Teraz zrobiliście coś zupełnie odwrot...Błąd 0:85009S Witam, od dziś mam problem z błędem który powoduje rozłączenie z grą. Wcześniej grałem i było wszystko okej. Tego samego dnia po jakimś czasie uruchamiam grę i widzę komunikat błędu 0:85009S. W tym ...Problem z celowaniem Witam, kontaktuję się z prośbą o pomoc. Mianowicie od sezonu numer 2, gdy powróciłem do gry po kilkugodzinnej grze w wersję beta oraz sezonu nr 1 wszystkie ustawienia celowania się popsuły. Nie ch...Zamrożenie PC po ostatniej aktualizacji Anti-cheat Javelin podczas gry w BF6 Witam, Odkąd 1 kwietnia zaktualizował mi się anticheat Javelin, gra w losowych przypadkach powoduje zamrożenie komputera. Obraz, który był zostaje na ekranie, wszystko niby pracuje normalnie, ale ko...