Forum Discussion

pm4u593rw1ro's avatar
pm4u593rw1ro
Seasoned Newcomer
2 months ago

[EA APP] Rekompensaty za brak pełnego dostępu do gry

Zwracam się z uprzejmym zapytaniem dotyczącym polityki rekompensat w kontekście niedawnego problemu technicznego z dostępem do serwera w dniu premiery gry za pośrednictwem aplikacji EA App.

Z posiadanych przeze mnie informacji wynika, iż gracze, którym udało się uzyskać dostęp do rozgrywki poprzez strzelnicę bądź w trybie portal  poprzez wielokrotne próby dołączenia do gry (tzw. "spamowanie" przycisku "X"), przed implementacją Państwa poprawki, nie kwalifikują się do otrzymania rekompensaty.

Osobiście udało mi się dołączyć do rozgrywki w trybie Społeczności na krótko przed usunięciem błędu wyżej wymienioną metodą. Przez kilka godzin byłem pozbawiony możliwości udziału w grze, podczas gdy inni gracze cieszyli się pełnym dostępem. 

Jeśli brak rekompensaty jest związany z faktem, iż problem techniczny został przez nas "ominięty" uważam tę sytuację za wysoce niesprawiedliwą i budzącą sprzeciw.

Podkreślam, iż to nie po stronie użytkowników leży obowiązek poszukiwania doraźnych rozwiązań dla błędów w Państwa grze. Co więcej, gracze nie powinni być w żaden sposób "karani" (poprzez brak rekompensaty) za znalezienie i wykorzystanie tymczasowej metody na dołączenie do gry, zwłaszcza w sytuacji, gdy błąd uniemożliwiał pełną rozgrywkę (kampania oraz tryb wieloosobowy po za serwerami społeczności). Jest to odczucie podzielane przez wielu użytkowników dotkniętych tym problemem.

W związku z powyższym, uprzejmie proszę o oficjalne ustosunkowanie się do kwestii polityki rekompensat w odniesieniu do opisanych okoliczności, pozdrawiam.

18 Replies

• Mam tak samo, przez EA Help jestem olewany. Szczerze patrząc po tym wszystkim jak nas traktują, mimo, że gra mi się fajnie, żałuję zakupy gry i rezygnacji z oddania gry :(

• Również jestem w takiej samej sytuacji gdzie już dwa razy zgłaszałem problem bez odpowiedzi.

• Witam, jestem w tej samej sytuacji.
    Support EA już 2 razy zamknął moją prośbę bez odpowiedzi.

Mniejsza już o te XP boosty, ale zapewnienie, że dostanę Season 2 pass skoro kupiłem Phantom Edition jest warte już dla mnie troszkę więcej.

• Ja również się podpisuje pod tym. To że ktoś strzelał do manekinów na strzelnicy nie rekompensuje tych 6 godzin spędzonych przed komputerem na odinstalowywaniu i ponownym instalowaniu gry czy szukaniu po forach jakiegoś rozwiązania na pozbycie się frustracji. Tym bardziej że reszta wesołej ekipy na innych platformach czy sklepach bawiła się w najlepsze. Rekompensatę powinni otrzymać wszyscy ci co kupili grę na EA APP. To się w palę nie mieści że u innych wszystko było przygotowane na tip top a na własnej platformie taki cyrk. Mało tego powinni jeszcze wysłać rekompensatę za to że do tej pory nie dostaliśmy rekompensaty.

• Ja również się podpisuje pod tym. To że ktoś strzelał do manekinów na strzelnicy nie rekompensuje tych 6 godzin spędzonych przed komputerem na odinstalowywaniu i ponownym instalowaniu gry czy szukaniu po forach jakiegoś rozwiązania na pozbycie się frustracji. Tym bardziej że reszta wesołej ekipy na innych platformach czy sklepach bawiła się w najlepsze. Rekompensatę powinni otrzymać wszyscy ci co kupili grę na EA APP. To się w palę nie mieści że i innych wszystko było przygotowane na tip top a na własnej platformie taki cyrk. Mało tego powinni jeszcze wysłać rekompensatę za to że do tej pory nie dostaliśmy rekompensaty.

• ichigoS0L0's avatar
    ichigoS0L0
    Seasoned Rookie
    2 months ago

Osobiście nie znam nikogo kto by otrzymał tą rekompensatę, wysłałem już kilka wiadomości prze EA help i nic, jedna odpowiedz bota, czekam już prawie tydzień. Dziś czytając forum dowiedziałem się że są jakieś nagrody za codzienne logowanie, też nic takiego nie otrzymuje. 

• Podłączam się pod temat, gra w dniu premiery absolutnie nie była grywalna i czuje się wykluczony 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours ago
186 Posts