Forum Discussion
11 Replies
- VETO-KazMaklovic13 hours agoNewcomer
W Becie ta gra działała lepiej, ja już pół komputera wymieniłem. Ile jeszcze mam zrobić? Już próbowałem wszystkiego co znalazłem na internecie. To chyba jednak problem gry... Na steam w dyskusji w kółko powtarza się też ten jeden problem...
- 23451245714 hours agoNewcomer
U mnie to samo zwróciłem ją
- Marex8714 hours agoSeasoned Newcomer
tak samo mam jedna mapa git inna lagi ze grac sie nie da wiec to nie wina neta !!!!!
Możecie zmienić i sprawdzić internet z innego źródła np. z telefonu komórkowego? Włączony uPnP? To może nie koniecznie wina gry. Poprostu wasze sieci mogą być obciążone nawet w waszym domu albo w miejscu gdzie mieszkacie, także droga która płynie wasze połączenie do serwerów może być zakorkowana, bo dużo osób gra w Battlefield i być może za dużo połączeń, wiem że wydaje się to dosyć dziwne ale tak może poprostu być. Sam kiedyś borykałem się z takimi problemami w Hunt Showdown. Najlepiej byłoby rozwiązać problem programem Exitlag. Czy błąd będzie dalej występował. Chyba że chcecie kupować VPN co nie do końca jest dobre może rozwiąże problem ale być może zwiększyć delikatnie ping. Jedyne co przychodzi mi do głowy. No jeszcze może sterowniki do płyty głównej. Chipset i LAN do zaktualizowania.
- VETO-KazMaklovic15 hours agoNewcomer
U mnie jest to samo, gra jest nie grywalna
- 7Owca715 hours agoRising Newcomer
up to samo u mnie
- RaniHooY16 hours agoNew Novice
Up
- RaniHooY3 days agoNew Novice
Po wykonaniu tego bez zmian.
- Chytrooki3 days agoHero+
Witam. Spróbujcie wyczyść cache DNS w systemie Windows, otwórzcie Wiersz polecenia lub Windows PowerShell jako administrator, a następnie wpiszcie ipconfig /flushdns
Jeśli korzystacie z aplikacji EA warto też wyczyścić pamięć podręczną aplikacji.
https://help.ea.com/pl/articles/technical-issues/clear-cache/
- LoneWandererPL3 days agoNew Novice
Podpinam się. Open Beta zero problemów, a teraz cały czas problemy. I praktycznie non stop się te 2 ikony świecą. ~20-40 pingu a gra "pływa"
About Battlefield 6 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 55 minutes ago
- 5 hours ago