Forum Discussion
22 Replies
- MaNi33K2 months agoNew Novice
Poradziłem sobie z tym w taki sposób, zmieniłem język na ang zrobiłem napraw i włączyłem grę i zadziałało ale język ang i zmieniłem jeszcze raz na polski ,napraw i odpaliłem gre i zadziałało.
Gra dział i jest PL.
- KNIELEGAL2 months agoNewcomer
U mnie nic nie pomaga nadal to samo :D masakra :D
- No2012 months agoSeasoned Newcomer
U mnie pomogło usunięcie plików konfiguracyjnych gry z "moich dokumentów", po tym musiałem od nowa ustawić klawisze, ustawienia graficzne itd ale postęp zostaje.
- idc-Smile_v22 months agoNew Rookie
dokładnie, po zmianie języka z PL na ENG gra odpaliła....... bez komentarza xD
- idc-Smile_v22 months agoNew Rookie
to jest Twoja rada ? zainstalować gre w innej lokalizacji gdzie wczoraj działało aż miło ????
- DocSsid2 months agoNewcomer
EA_Kalina
nic nie dało, dalej problem z konfiguracją - Baboneq2 months agoSeasoned Newcomer
Miałem ten sam problem, zmieniłem język z polskiego na angielski i dopiero teraz śmiga.
- No2012 months agoSeasoned Newcomer
Mam dokładnie to samo, ale nawet nie próbowałem nic robić oprócz "naprawy gry". Pewnie jutro wyjdzie łatka jakaś, chociaż uważam, że niedbalstwo EA w kwestii aktualizacji jest straszne, 2 rzeczy naprawią, 3 zepsują. Dodam, że wczoraj tj. 27.10 wszystko pięknie działało.
- alf1972pl2 months agoSeasoned Newcomer
mi po dzisiejszej aktalizacji wyskakuje że mam naprawić grę kilka razy naprawiałem i **bleep** chyba zarządam zwrotku kasy bo to już są jakieś jaja co ea odwala
- MaNi33K2 months agoNew Novice
Jak można coś takiego robić z grą o takim formcie... Problemy na premiere, problemy po nowym patchu to jest żenujące jak na taką firmę.
Za każdy taki problem powinniśmy dostawać nową zawartość za darmo aż się nauczą.