Forum Discussion

mk120134's avatar
mk120134
New Novice
3 days ago

Problem z rekompensatą za sytuację z premiery.

Rekompensata za brak możliwości gry w dniu premiery nadal nie wpłynęła na konto (mowa tu o błędzie, który stwierdzał brak zainstalowanych poszczególnych pakietów gry mimo ich posiadania). Robiłem już wszystko, sprawdzałem e-mail, skrzynkę pocztową w grze, resetowałem, odinstalowywałem i instalowałem grę na nowo. Kontaktowałem się dziś z supportem, i dowiedziałem się tego, że zostały one już rozdane i jeśli ich nie otrzymałem mam zgłosić się z tym na forum.

10 Replies

• Mysteques's avatar
    Mysteques
    Rising Rookie
    3 days ago

U mnie ta sama sytuacja ale nie dostałem nawet konkretnej odpowiedzi od supportu... Mniejsza o te XP boosty, chciałbym zapewnienie, że otrzymam battlepass na sezon2 skoro kupiłem phantom edition.

• Ja ze strony wsparcia 3 razy otrzymałem zapewnienie że gracze który mieli problem już otrzymali rekompensatę i na tym etapie już nie chodzi mi o te boosty czy ten sezon drugi tylko o spójność z faktami oraz pewne wykluczenia. Ja i pewnie inne osoby w tym wątku forum TEŻ powinni być w gronie WSZYSTKICH którzy mieli problem w dniu startu. Dlaczego pewno grono zostało wykluczone? Z innych wątków wynika że gracze którym się udało zagrać poprzez społeczności, ale pewności nie ma. Druga sprawa to że udało się obejść WASZ błąd to nie znaczy że NIE MIELIŚMY problemu w dniu premiery.  

• Sobol90's avatar
    Sobol90
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Ale to jest bardzo proste. Ja też nie dostałem od nich rekompensaty. Pewnie duża ilość graczy zagrała wtedy na serwerze portal w tym ja i stwierdzili po co mamy im dawać coś za darmo jak część z nich może kupić i na tym zarobimy :D :D Tak działa biznes. Ludzie chwile popłaczą zaraz wszystko ucichnie i lecimy dalej :D Na papieże tego nie masz, że coś dostaniesz za darmo także wiesz EA zdanie zmienić może. Jak w życiu. Zamiast się poniżać i błagać o coś korporacje lepiej weźcie na klatę, że was zrobili w bambuko. To tylko 40zł

• Ale czemu mam brać coś na klatę jak co parę dni wystarczy odświeżyć zgłoszenie i wejść na forum i podbijać temat. to 10min co parę dni 

• mk120134's avatar
    mk120134
    New Novice
    3 days ago

Na klatę można brać dużo, ale nie przesadzajmy. Nie po to się kupuje grę przedpremierowo, aby nie móc grać w 90% trybów (tylko portal był grywalny, i to po ogromnej walce ze sprawdzaniem spójności dobre 7 razy) w dniu premiery. Wydaje mi się, że wszyscy gracze z platformy EA App powinni dostać za to rekompensatę, a nie jakieś wytyczone grupy

• Sobol90's avatar
    Sobol90
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Już gdzieś pisali, że co mieli dać to dali więc szkoda czasu. Na forum nic nie zrobią tylko przez zgłoszenia w appce. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej mk120134​ 

Informację na temat nagród udzieliliśmy już jakiś czas temu w tym wątku. 

Otrzymaliśmy potwierdzenie że za zończony został  przegląd aktywności i czasu w tym okresie  kiedy wystąpił problem. Nagrody zostały przyznane wszystkim kwalifikującym się graczon którzy nie otrzymali zawartości wcześniej z powodu pominięcia w pierwotnej dystrybucji.

Nie są wymagane żadne dalsze działania z Waszej strony, aby otrzymać te nagrody - pojawią się one automatycznie w grze.
    Dziękujemy wszystkim za cierpliwość i wyrozumiałość podczas rozwiązywania problemu.

• Nie no to jest śmiech na sali, wychodzi na to, że przegląd aktywności ewidentnie był niepoprawny jeśli na reddicie i waszym własnym forum ludzie proszą o coś co było im zapewniane. Nie dość, że premiera na EA App była wtopą totalną, ludzie nie mieli dostępu za coś za co zapłacili na WASZEJ WŁASNEJ PLATFORMIE to jeszcze firma się wzbrania od przekazania przedmiotów ludziom, którym to zapewniono. Nie wydaje mi się żeby temat był taki "solved".

• ichigoS0L0's avatar
    ichigoS0L0
    New Rookie
    2 days ago

Czyli tak naprawdę zostawiacie naprawdę sporą ilość graczy którzy nie mogli zagrać bez niczego tak? Proszę w takim razie poinformować wszystkich w jaki sposób to sprawdzanie aktywności się odbywało? Wydaje mi się że każdy kto był dotknięty tym problemem szukał rozwiązania w każdy możliwy sposób, sam spędziłem z godzinę w samych ustawieniach i kolejnych próbach uruchomiania gry po resecie i reinstalacji. Wielu też próbowało włączyć portal który można było uruchomić ale nie miało to nic wspólnego z prawdziwą grą. Dlaczego wasze stanowisko jest tak niejasne. Wydałem na Edycję widmo sporo kasy, grać do godziny 24 nie mogłem, a teraz jestem traktowany jak by całe EA robiło mi łaskę że w ogóle mogę grać. 

• Dorzucając jeszcze 3 grosze do odpowiedzi administratora w odpowiedziach do wcześniejszych wątków daliście informację że WSZYSCY gracze którzy mieli problemu w dniu premiery zostali objęci rekompensata a my w tym wątku staramy się przekazać że jednak mijacie się tam z prawdą więc podrzucanie starego wątku jest jak strzał w pysk dla wszystkich wyrzucających swoje żale 

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.131 PostsLatest Activity: 47 minutes ago