Forum Discussion

Xxl_JAC06_lxX's avatar
2 years ago

Battlefield 1 problem z utrata połaczenia

Cześć wszystkim mam problem z Battlefieldem 1 a mianowicie jak ostatnio odpalilem po dluzszej przerwie to odpala mi sie kampania i jak wyjde i chce polaczyc sie z serwerami pisze mi ze utracono połaczenie  ogladalem duzo poradnikow i nic mi nie pomoglo wiec zwracam sie tu o pomoc kroki ktore EA napisalo na swojej stronie tez zrobilem nic nie pomogly wiec prosze o waszą pomoc

12 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Xxl_JAC06_lxX 

@Xxl_JAC06_lxX  napisał/a:

wykonałem kroki wymienione przez ciebie i nic nie pomogly nadal sie ponawia ten sam problem 

Znaczy to, że folder gry nie został utworzony? Czy udało się utworzyć folder natomiast, pojawił się problem z połączeniem? Czy inna kombinacja tych dwóch symptomów?

Czy na Twoim komputerze zainstalowane jest jakiekolwiek oprogramowanie do wykonywania kopii zapasowej w chmurze?

Czy podczas uruchamiania gry jako administrator pojawił się monit odnośnie wprowadzania zmian na dysku? 

Czy w wyjątkach do programu antywirusowego i zapory dodałeś folder gry, czy plik wykonawczy? 

• folder nie został utworzony, dodałem folder gry do antywirusa, nadal brak połaczenia z internetem 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,122 PostsLatest Activity: 3 hours ago