9 years ago
Freez menu - wolne działanie
Witam, po ostatniej aktualizacji gra frezuje mi się w menu, nie mogę nic zrobić, gdy grę zminimalizuje gra tak jakby się wyłączała, Mój sprzęt:
AMD Radeon HD 7600m
Intel Core i5 3230m 2,60ghz
8...
Hej, Grę kupiłem tydzien po premierze, podaczas zakupu zdawalem sobie sprawe ze moj komputer nie spełnia wymagań minimalnych, ale stwierdzilem ze skoro beta dziłała mi w 30-40fpsach to pelne wydanie gry rowniez, i tak było, gra działała normalnie, grac się dało, bardzo rzadko zdarzały sie spadki poniezej 30fps, no i gdy wyszła ostatnia aktualizacja gra zaczeła sie zawieszac w menu, spróbuje jeszcze uruchomic system w czystym rozruchu, najbardziej boli mnie to że zakupiłem premium przed tą aktualizacją...
@xPaTr0 mam ten sam ból co Ty 🙂
Mam chyba podobny problem.
Zaraz po włączeniu gra się zamraża, do momentu np. zrzucenia programu na pasek ( ALT+TAB), a po powrocie do gry, menu działa do pierwszego kliknięcia i znów zamarza...
Poniżej link z uruchomienia gry.
https://www.youtube.com/watch?v=WlWkOkZmdgs&feature=youtu.be
ALT+TAB w sekundzie: 0:26, 0:42, 0:52, 1:04, 1:18, 1:26, 1:37, itd.... (widać to, tylko jako przeskoki/rozciągnięcia rozdzielczości).
Sama gra działa, ale niezbyt satysfakcjonująco. Przy ustawieniach ULTRA i rozdzielczości 1920x1080 (komp.: i5-7400, gtx1070, 8gb ram), płynność oceniam na ok 20-30 fps...