Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
1 year ago

Re: Battlefield 5 problem z językiem polskim

Hej @MrPawello5 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy w momencie pobierania gry również znajdujesz się na terenie Polski? 

Czy wcześniej była przypisana do Twojego konta inna wersja gry, która została wyłączona?

14 Replies

• Tak znajduje się cały czas na terenie Polski.

Gra wyłącznie była tylko z EA play abonament

• @EA_Kuba Dodatkowo dzisiaj zakupiłem gre już bezpośrednio za pomoca abonamentu ea play skorzystałem z promocji. Wydałem na gre 13 zł i nic się nie zmieniło gra dalej jest po angielsku. Widzę, że nikt nie potrafi pomóc w tym temacie
  • Też mam z tym problem BF 2042 i BF1 po Polsku, natomiast BF 5 po angielsku xD robiłem wszystko to co pisali inni czyszczenie pamięci itp. mam tak samo grałem w abonamencie po Polsku, kupiłem na promocji nie ma polskiego, support nic nie pomaga xD

• @EA_Kuba Wyczyściłem pamięć podręczną, gra jest zainstalowana w domyślnej lokalizacji ( chodź to i tak nie ma nic współnego )
    Nie ma czegoś takiego jak lista dostępnych języków do instalacji 🙂

Nie potraficie pomóc jak widzę.
  • @AruszeKv2 Właśnie widzę działanie supportu. Pieniądze w błoto a tym bardziej smak na tą grę w tym momencie także, człowiek wraca z pracy i się jeszcze bardziej irytuje
  • AruszeKv2's avatar
    AruszeKv2
    1 year ago

Po za tym co ma do tego w jakim kraju byłeś podczas zakupu? Ja kupiłem BF2042 i BF1 będąc w Holandii tak samo abonament EA i gry są po polsku. Na stronie sklepu jest jasno zapisane że gra posiada język Polski więc kupuje się nie pełny produkt czyli refund 

• AruszeKv2's avatar
    AruszeKv2
    1 year ago
    @MrPawello5 tak ten support to śmiech na sali. Dlaczego kupując nawet za granicą abonament gra jest po Polsku a jak się kupuje samą grę podczas wybierania opcji pobierania są wszystkie inne języki oprócz Polskiego
  • @AruszeKv2 Mnie zastanawia dlaczego nie mam gry po polsku kupionej oficjalnie przez EA app posiadając polski abonament ea play z dostępej do tej gry w cenie. Dokładnie tak jakby sprzedawali gry nie przeznaczone na rejon Polski.
  • AruszeKv2's avatar
    AruszeKv2
    1 year ago
    @MrPawello5 Nie znam polityki EA i dlaczego nie potrafią w niczym pomóc, ich rady można przyrównać do włącz/wyłącz komputer zobacz czy pomogło. Tak btw możesz zgłosić refund ( ja tak zrobiłem) i kupić grę na Steam tam będziesz miał ją 100% z Polskim tylko musisz połączyć konta, notabene kolejny absurd bo można połączyć tylko 1 konto EA z 1 kontem steam więc jak kiedyś zmienisz konto to wszystko przepada i tylko śmieszne EA ma taką politkę np. Epic możesz łączyć z różnymi kontami kiedy chcesz xD
  • @AruszeKv2 To już nawet nie chodzi o pieniądze. Człowiek chce zagrać namęczy się wręcz spoci przy tym, żeby gra była po polsku tak jak powinno być jeszcze nie dostanie pomocy od supportu
  • @EA_Kuba W plikach rejestrowych nie ma tzw pliku Locale. Nawet po stworzeniu go własno ręcznie również nie działa.
  • @EA_Kuba I jak tam support coś wymyślił ? Czy EA oszukuje graczy na sprzedaży gry nie z polskimi keyami ?