Forum Discussion
4 Replies
Cześć, udało Ci sie rozwiazać problem ? Mam to samo na Xbox one S z tym ze nie da się rozpocząć gry wogóle.Najdalej zaszedlem do wyboru misji i filmiki wprowadzajacego.
- Chytrooki4 years agoHero+@Lukkon81 Witaj. Spróbuj wyłączyć konsolę Xbox One, naciskając przycisk Xbox z przodu konsoli przez około 10 sekund, aż do całkowitego wyłączenia. Odłącz kabel zasilający konsoli. Odczekaj 10 sekund.
Ważne abyś to zrobił bo ten krok resetuje zasilacz. Następnie podłącz ponownie kabel zasilający konsoli. Naciśnij przycisk Xbox na konsoli, aby włączyć konsole. Sprawdź czy pomoże. - @Chytrooki dzieki za odpowiedź,ale to niestety nie działa,robiłem tak już wiele razy i nic.Kupiłem wersje cyfrową i nadal to samo.Jedynie to po calkowitym resecie i zainstalowaniu offline można było zagrać.Ale po wlączeniu neta i pobraniu aktualizacji znowu to samo.Kupilem BF5 z myślą gry po sieci.Niestety nie da sie.Experci EA w rozmowie telefonicznej probują mi wmówić ze uszkodzona jest konsola.Wszystkie inne gry dzialaja oprocz BF5 i Fifa 20. Fifa moge przeboleć ale z BF5 gorzej.
Witam,
Mam problem podczas gry w Battlefield 1 oraz Battlefield V. Podczas gry w pewnym momencie dochodzi o zawieszenia obrazu i dźwięku po czym wywala do głównego menu konsoli. Czasami dochodzi do restartu, a nawet całkowitego wyłączenia się konsoli.1. Problem nie pojawia się przy innych grach np. Overwatch 2, Minecraft.
2. Wszystkie opisane w necie sposoby naprawy sprawdziłem - BEZ POPRAWY
3. Konsole oddałem do czyszczenia oraz zmiany pasty termo - PROBLEM NIE USTĄPIŁ.
4. Podejrzewałem uszkodzenie HDD. Wymieniłem dysk na SSD - PROBLEM NIE USTĄPIŁ.
Ręce mi już opadają i brakuje mi pomysłów. Jedyne co przychodzi mi do głowy to, że może to problem z kartą graficzną konsoli.
Ktoś spotkał się może z takim problemem? Mogę podesłać wideo obrazujące przypadek mojej konsoli.
Pozdrawiam
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 3 days ago
- 4 days ago