Forum Discussion

pkYoungLeaf's avatar
pkYoungLeaf
Seasoned Newcomer
1 day ago

Łączenie dwóch kont EA

Witam,

Założyłem nowe konto i chciałem połączyć je ze starym, żeby mieć na nowym gry (FIFA 17, 18, 19, 20, 21, 22 i 23).

Konsultant napisał, że udało się połączyć konta z powodzeniem, ale przez godzinę nie widziałem żadnych zmian (nie było gier na drugim koncie i stare nie zostało dezaktywowane). Napisałem ponownie i drugi konsultant dał radę przenieść tylko trzy gry (FIFA 17, 22 i 23) i twierdzi, że reszty nie może, bo są za stare, ale FIFA 17 jest starsza i przeniósł ją bez problemu. Z konsultantem nie mogę się dalej dogadać i nie potrafił mi tego wytłumaczyć. W czym jest problem, że nie mogą tego przenieść skoro FIFA 17 jest starsza, a logując się na stare konto, to są tam nadal wszystkie gry?

1 Reply

• pkYoungLeaf's avatar
    pkYoungLeaf
    Seasoned Newcomer
    1 hour ago

Pisałem z kilkoma konsultantami i jeden twierdzi, że gry są za stare na przeniesienie (FIFA 17 jest najstarsza i się udało przenieść), drugi twierdzi, że gry nie są na PC i nie można takich przenieść, trzeci twierdzi, że gry nie zostały kupione w EA i nie są to pełne wersje gier. Pisałem też po angielsku z konsultantem i ten twierdzi, że gry się przeniosły, ale ich nie widać. Dwa lata temu te same gry były przenoszone pomiędzy innymi kontami i było wszystko dobrze. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc lub chociaż wytłumaczyć dlaczego od dwóch dni jest problem z pojawieniem się gier na moim drugim koncie? Trzy się przeniosły i normalnie je widzę, a ze starego konta znikły, ale nadal nie widzę reszty na nowym koncie, a na starym są.

Featured Places