fifibielNewcomer4 hours agoBrak dostepu do konta emailostatnio zhakowano mi komputer i teraz mam jakieś dziwne konto ea do mojego steama. do tego konta email nie mam dostepu i nie moge go usunąć. tutaj przesyłam zdjęcie z informacją
1 ReplyReplies sorted by OldestMattiuDefoHero+4 hours agoWitaj fifibiel Najlepiej będzie jak skontaktujesz się z EA w tej sprawie przez czat
MattiuDefoHero+4 hours agoWitaj fifibiel Najlepiej będzie jak skontaktujesz się z EA w tej sprawie przez czat
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 4 hours ago1,443 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 4 hours ago1,443 Posts
Recent DiscussionsBrak dostepu do konta email ostatnio zhakowano mi komputer i teraz mam jakieś dziwne konto ea do mojego steama. do tego konta email nie mam dostepu i nie moge go usunąć. tutaj przesyłam zdjęcie z informacją Nie można połączyć z serwerami EA na PS5 - komunikat o logowaniu do PSN Co muszę zrobić żeby móc grać? Brak zakupionej skórki żołnierza .. Witam 2 dni temu zakupiłem z kasy Battlefield 6 skórkę żołnierza a dokładnie zestaw Dywizja Widmo za 1100 żetonów kasy Battlefield niestety po upływie 24 godzinach nadal brak dodatku a niestety kasę ...Czy polski oddział EA jeszcze istnieje? Jak tak, to czemu nie jest wymieniony na stronie z ogłoszeniami o pracę? Proszę o pomoc Nic nie rozwiązano , Temat przepiszę i czekam na pomoc. Nie zamykajcie tematu gdy nie ma rozwiązania! Pocztę sprawdziłem i nie ma w spam , ani nigdzie. To nie piszcie debilnych odpowiedzi typu jest ...