chlebek2137cghiNot applicable1 year agobrak możliwosci pobrania fc 25 Dzień dobry kupiłem subskrypcje a play na epic game by zagrac w okres próbny fc 25 niestety nie mam takiej opcji obraz_2024-10-29_200840206.png623 KB
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 days ago1,476 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 days ago1,476 Posts
Recent DiscussionsOdzyskanie gry ze starego konta EA Witam, posiadam grę fifa 17 z oryginalnym opakowaniem, kompletem płyt i kodem aktywacyjnym w środku, który niestety został wykorzystany kiedyś na koncie do którego już nie mam dostępu. Czy istnieje j...Odzysk starych gier z płyty z nieznanego konta. Witam. Posiadam gry FIFA 11 oraz FIFA 12 na płytach, oryginalne, ale są przypisane do nieznanego mi konta. Czy jest możliwość aby po kluczu licencyjnym rozpoznać do jakiego konta jest to przypisane ...Nie mogę zainstalować gry z Epic Games - błąd podczas łączenia z EA app Witam, mam problem z zainstalowaniem gry, znajdującej się na platformie EPIC GAMES, która jest połączona z platformą EA APP. Po próbie kliknięcia przycisku "ZAINSTALUJ", wyskakuje mi bowiem taki komu...Mam problem z odzyskaniem dostępu do mojego konta EA i potrzebuję porady Od kilku prób kontaktuję się z pomocą EA w sprawie odzyskania konta. Konto zostało założone około 2016 roku i przez wiele lat korzystałam z niego w Origin, a później EA App. Obecnie mogę zalogować si...Brak dostepu do emaila Dzien dobry przychodze z problemem poniewaz nie mam dostepu do emaila który jest połączony z kontem ea