avesatanic
11 days agoNewcomer
EA HELP SHAME
Kupiłem grę przez Steam, która dodała się do starego konta EA Games bez mojej zgody. Nie mam dostępu do przypisanego adresu email - straciłem domenę, niema możliwości zalogowania. Do tego konta log...
Hej @avesatanic
Wygląda na to, że Twoje konto Steam zostało połączone z kontem EA, jeszcze jak mogłeś logować się do profilu EA za pomocą adresu email. Rozumiem, że utrata dostępu do tego adresu może być problematyczna. Dlatego zalecam zaktualizowanie adresu e-mail w ustawieniach konta EA.
Chociaż nie możemy pomóc w tej kwestii przez forum, zachęcam do skontaktowania się z naszym doradcą przez czat, aby uzyskać bezpośrednie wsparcie.
Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami...
Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę.