Forum Discussion

Vaxiorpl's avatar
Vaxiorpl
Newcomer
20 days ago
Solved

Gra EA FC 26 zniknęła z mojego konta.

Około trzech tygodni temu zakupiłem kod do gry. Po dwutygodniowej przerwie zauważyłem, że gry nie ma na moim koncie. Sprawdziłem e-mail, powiadomienia z EA App oraz pisałem do supportu, aby dowiedzie...
  • EA_Kuba's avatar
    19 days ago

Hej Vaxiorpl​ 

Jeśli zakup został dokonany u nieautoryzowanego sprzedawcy, to obawiam się, że nie będziemy w stanie pomóc w odzyskaniu gry. 

Kupowanie walut premium EA i gier do pobrania

Jeśli dokonasz zakupu od nieautoryzowanych sprzedawców cyfrowych

Kupowanie gier cyfrowych EA u nieautoryzowanych sprzedawców wiąże się z ryzykiem.

• W najlepszym wypadku możesz otrzymać niewłaściwy produkt lub inną wersję językową.
    • W najgorszym zaś dane Twojego konta EA lub dane rozliczeniowe mogą trafić w niepowołane ręce. Może to skutkować nieuprawnionym użyciem danych rozliczeniowych lub utratą dostępu do konta.
    • Nieautoryzowani sprzedawcy mogą sprzedać fałszywy, używany lub skradziony klucz albo kod produktu.
    • Wyłączymy wszystkie nielegalnie uzyskane gry i kody produktów. Oznacza to, że nie będzie można dalej grać w grę ani wykorzystać wirtualnej waluty.
    • Doradcy EA nie będą w stanie pomóc w przypadku gier zakupionych od nieautoryzowanych sprzedawców lub nielegalnie. 

Każdy zakup dokonany u nieautoryzowanego sprzedawcy wiąże się z ryzykiem. Zadbaj o to, by twoje konto i dane osobowe były bezpieczne.

Featured Places