Nananka23 days agoJak zmienić datę urodzin Hej ostatnio założyłam nowe konto i przy wpisywaniu daty urodzin pomyliłam się i teraz nie mogę kupić żadnego dodatku do Simsow, bo mam konto dla dziecka a nie dla dorosłego. I teraz jak mogę zmienić...Show More
EA_KubaCommunity Manager2 days agoHej Nananka2 W tym przypadku niezbędny będzie bezpośrednio kontakt z nami poprzez czat: Jak skontaktować się z doradcą EA?
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 5 hours ago1,418 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 5 hours ago1,418 Posts
Recent DiscussionsProblem Bf3 i eaapp nie moge wejsc do gry pobierałem od nowa nic nie idzie ktos cos wie jak rozwiazac problem Nie działa EA App Cześć mam problem, z którym walczę od wczoraj. Aplikacja wymagała aktualizacji, przekierowała mnie na oficjalną stronę, abym ją pobrała jeszcze raz. Okej, instaluje instalator i tu zaczyna się cyrk. ...Proszę o pomoc moje konto zostało zhakowane i zmieniono na nim email oraz ea id i nie moge zrobić nic a poradniki nie pomagaja usunięcie konta Witam chcialbym usunac nie aktywne konto prosze o pomoc Konto dziecka Założyłam konto dla siebie i nie mogę założyć konta dla dziecka 14 lat. Przy założeniu odsyła mnie ze jest niepelnoletni- po dodaniu do rodziny maila akceptuje i odsyła ma stronę logowania....