Forum Discussion

Igorpas124's avatar
2 years ago
Solved

Nie mam możliwości porozmawiania z czatem supportu EA

nie mogę porozmawiać z czatem na żywo, mimo że dostałem w mailu odpowiedź że mam się z takowym połączyć lecz już nie mam takiej opcji. Ponieważ ktoś włamał mi się na konto sprzedał karty i dostałem bana na rynek. Sprawa miała trwać 2/3 dni. Dzisiaj jest 9 dzień

6 Replies

• Hej, chciałam się podpiąć. Też mam problem z  kontaktem.  Zablokowali mi konto po tym, jak   ktoś mi się włamał i  chciałam to konto odzyskać, udało się co prawda i na konto mogę się logować,  natomiast jest ono zbanowane, prawdopodobnie przez zmiany które poczyniłam na koncie.  Nie ma możliwości skontaktować się z supporetm,  ani mailowo, ani przez chat.   Zakładałam sprawę, ale nigdze nie ma odpowiedzi, jedynie informacja, że oczekują  na gracza, a ja na stronie kompletnie nic nie mogę zrobić, tylko wejść w wiadomość, którą  im wysłałam. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Skontaktujcie się bezpośrednio z naszym czatem - kliknijcie ten odsyłacz, aby porozmawiać z naszym doradcą.

• Aktualnie nie mamy żadnych zalecanych rozwiązań dla tego problemu.  takie coś mi wyskakuje przy próbie załozenia sprawy 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Jeśli chcesz porozmawiać bezpośrednio z doradcą, otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,262 PostsLatest Activity: 3 hours ago