Forum Discussion
6 Replies
Hej, chciałam się podpiąć. Też mam problem z kontaktem. Zablokowali mi konto po tym, jak ktoś mi się włamał i chciałam to konto odzyskać, udało się co prawda i na konto mogę się logować, natomiast jest ono zbanowane, prawdopodobnie przez zmiany które poczyniłam na koncie. Nie ma możliwości skontaktować się z supporetm, ani mailowo, ani przez chat. Zakładałam sprawę, ale nigdze nie ma odpowiedzi, jedynie informacja, że oczekują na gracza, a ja na stronie kompletnie nic nie mogę zrobić, tylko wejść w wiadomość, którą im wysłałam.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Skontaktujcie się bezpośrednio z naszym czatem - kliknijcie ten odsyłacz, aby porozmawiać z naszym doradcą.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Oznaczę odpowiedź @EA_Kalina jako rozwiązanie.
to tez nie dziala
Aktualnie nie mamy żadnych zalecanych rozwiązań dla tego problemu. takie coś mi wyskakuje przy próbie załozenia sprawy
- EA_Kalina4 months ago
Community Manager
Jeśli chcesz porozmawiać bezpośrednio z doradcą, otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami...
Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę.
About EA app Dyskusja ogólna
Recent Discussions
Włamanie na konto
Solved3 hours ago- 2 days ago
- 2 days ago
- 2 days ago