Forum Discussion
Hej s1lly_sco
Wszystko wskazuje na to, że osoba posiadająca połączenie swojego konta EA z Twoim kontem Steam, musiała wcześniej mieć dostęp do Twoich danych logowania na konto Steam.
Twoje konto Steam musiało być przejęte, zanim została przez Ciebie kupiona gra EA FC 25 - zakładając, że jest to Twoja pierwsza gra EA i nigdy wcześniej nie tworzyłeś konta EA.
Czy w przeszłości miałeś problemy z logowaniem na konto Steam?
Czy EA FC 25 jest pierwszą grą od EA, którą posiadasz?
- s1lly_sco3 hours agoSeasoned Newcomer
Cześć EA_Kuba ,
Tak, kilka lat temu moje konto Steam zostało przejęte na krótki czas. Być może wtedy ktoś podłączył swoje konto EA pod mojego Steama. Chociaż czytając różne komentarze w Internecie, to powiązanie randomowego konta EA ze Steamem przy instalacji (z poziomu Steama) Aplikacji EA nie jest czymś rzadkim.
Jeśli jednak to rosyjskie konto zostało podpięte kilka lat temu, po przejęciu mojego konta Steam, to nie byłem tego świadomy, ponieważ nie miałem na nim wcześniej żadnej gry EA. Dopiero przy kupnie FC25 zwróciłem na to uwagę.
Do tej pory jednak nie za bardzo ktokolwiek chce mi pomóc, czy to z poziomu Steama, czy EA. Sprawa wydaje się banalnie prosta jeśli chodzi o EA - trzeba odpiąć od Steama, konto EA obcej osoby, która nigdy nie powinna być powiązana z moim kontem Steam. Jak "rozmawiam" z konsultantami EA na czacie, to żeby cokolwiek zrobić - oczekują ode mnie informacji na temat rosyjskiego konta, którego nie jestem właścicielem. A już 6 czy 7 raz nie chce mi się tłumaczyć, że nie jestem właścicielem tego konta, więc jakim cudem mam znać jego historię zakupów, czy IP, z którego ten ktoś się zazwyczaj łączy... Nie jestem w stanie pojąć, jak tak banalnie prosta sprawa do załatwienia, nie może być załatwiona. Pozdrawiam!