Odzyskanie konta
Czesc, nie potrafie odzyskac dostepu do konta mimo wielu prob. Konto zostalo zalozone w 2017 roku, w momencie w ktorym mialam 10 lat, przez co bylo zakladane na email bylego partnera mojej mamy. Obie nie mamy juz z nim kontaktu. Kontaktowalam sie z obsluga EA, ale bez sukutku. Wszystkie dodatki do gry the sims 4 jak i sama gra zostaly zakupione przez moje oszczednosci lub dostawalam je w prezencie na urodziny. Mam dostep do wszystkich kodow aktywacyjnych z gier i dodatkow. Nie mam pojecia gdzie sie zglosic by to wszystko odzyskac, a nie widzi mi sie wydawania kolejnych tysiecy na tą gre. Nie mam paragonow z zakupow bo kto normalny trzyma paragony po 8/9lat? Zgloszenie pisze z konta z ktorym mam wlasnie ten problem bo cudem udalo mi sie na nie zalogowac bez weryfikacji emailu, ale mam nowy sprzet ktory juz tego ode mnie wymaga. Potrafie dokladnie wymienic dodatki ktore posiadam oraz polaczone konto epic z tym kontem. Chcialabym tez dodac ze proby kontaktu z wlascicielem email odbyly sie bez skutku. Gdy probuje zmienic email przez aplikacje to jest wymaganie potwierdzenie starego emailu. Jaki to ma sens? Prosze o pomoc bo jestem zalamana i czuje sie bezsilna.
Hej seba9545
Istnieją alternatywne sposoby weryfikacji konta EA, niemniej musisz skontaktować się z nami bezpośrednio poprzez czat.
Jak skontaktować się z doradcą EA?
Poprzez forum nie mamy możliwości rozwiązywania spraw związanych z dostępem do konta.