Forum Discussion

ShooocKyy's avatar
ShooocKyy
Newcomer
2 days ago

Problem połączenia Ea App z Steam

Kupiłem eafc26, chciałem podłączyć konto steam do eapp, zeby miec dostep do webapp i ogólnie poźniej normalnie grać. Ale pokazuje mi ze ktos podlaczyl swoje konto ea do moje steama juz, co nie wiem jak sie stało. Kiedyś wykradli mi dostęp do email od steam, po czym go zmieniłem i mam inny teraz. Steam guard mam na telefonie, tylko mój telefon i komputer są aktualnie zalogowane na steam, ale nie wiem jak rozwiązać sprawę z eapp, zeby miec dostep?

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej ShooocKyy​ Pablitto1948​ 

Możliwa zmiana w ustawieniach konta

Wygląda na to, że dane Waszego konta mogły zostać zmienione bez waszej autoryzacji – np. jeśli wcześniej konto EA i Steam były połączone – albo ktoś, kto miał dostęp do Waszego konta Steam, powiązał je ze swoim kontem EA.

Dlaczego nie możemy pomóc tutaj

Rozumiemy, że to frustrująca sytuacja 💙 Niestety, kwestie bezpieczeństwa i powiązań kont nie mogą być rozwiązane bezpośrednio na forum ze względu na jego publiczny charakter.

Kolejny krok...

Abyśmy mogli skutecznie pomóc i sprawdzić konto, prosimy o bezpośredni kontakt z naszym zespołem przez czat: Jak skontaktować się z doradcą EA.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,340 PostsLatest Activity: 20 hours ago