Forum Discussion

Flipek2010's avatar
Flipek2010
Rising Newcomer
2 months ago

Rozłącznie kont

Potrzebuje pomocy z kontem.Posiadam stare konto ea do którego nie mam dostępu ponieważ posiada Stary adres e-mail do którego nie mam już dostępu ani nie pamiętam hasła, jest połączone z moim aktualnym kontem xboxem, chciałbym jakolwiek usunąć moje stare konto ea, i połączyć moje konto Xbox z nowym kontem Ea. Chciałbym zagrać w Battlefielda 6  bete lecz ponieważ nie mam dostępu do starego e-maila kody weryfikacyjne przychodzą na nie istniejące konto e-mail 

3 Replies

• Dodo0128_PL's avatar
    Dodo0128_PL
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Miałem podobnie. Mail z 2008 roku już nie istniał, ale udało mi się skontaktować z doradcą. Trzeba czekać długą kolejkę - ja chyba miałem 34 miejsce i czekałem 3h+. Ale w końcu połączył się ze mną jakiś Pan z Hiszpanii ze wszystkim pomógł. Na spokojnie można było rozmawiać po polsku.

Żeby móc wejść do kolejki supportu zrób dokładnie tak jak opisali tutaj -
    https://forums.ea.com/discussions/ea-app-general-discussion-pl/jak-skontaktowa%C4%87-si%C4%99-z-doradc%C4%85-ea/7435576

• xMaKu94x's avatar
    xMaKu94x
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

powiedzcie mi jak to jest mozliwe ze mam konto playstation network od lat jedno i to samo zalozone na mojego obecnego maila. W momencie gdy chce wejsc w beta bf6 prosi mnie o weryfikacje konta przez aplikacje lub maila ( tam jest podany jakis  "wb***dropmail.me  ktory nie jest moj ) nie moge nic z tym zrobic probuje sie polaczyc od 3 dni z konsultantem ale to jest jakis zart.. gdy 1 dnia udalo mi sie po 2h polaczyc  z ktoryms z nich to po wyslaniu mojej wiadomosci i wyjsnieniu sprawyu rozlaczylo mi czat i 2 kolejne dni probuje sie znowu polaczyc z tym czatem... -.-

• DERP_GiFAN's avatar
    DERP_GiFAN
    Rising Newcomer
    2 months ago

dosłownie mam identyczną sytuację tylko mi pokazuje disab***@ea.com. mam podejrzenia że w 2013 roku jakoś jak się grało na ps3 to nie trzeba było konta podawać żadnego ea i to jest ich jakieś dummy konto. też by fajnie było gdyby ticketów nie zamykali bez odpowiedzi

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,358 PostsLatest Activity: 2 days ago