Forum Discussion

bestzuzia01's avatar
bestzuzia01
Newcomer
5 days ago
Solved

Zmiana maila

Cześć, mam bardzo stare konto które zakładałam bardzo bardzo dawno i przypisany do niego e-mail został przez pocztę "wyłączony" i już ktoś inny założył sobie konto na tego maila i z tą osobą też nie ma kontaktu, ponieważ maile do niej nie docierają. Nie mam żadnych dodatkowych środków weryfikacji przypisanych do konta, telefonu albo drugiego maila bo jak pisałam wcześniej, byłam bardzo młoda kiedy zakładałam to konto i przez myśl mi wtedy nie przeszło, że może z tego być taki problem. Doradca w EA Help nie był w stanie pomóc mimo wielkich prób z mojej strony i godzin spędzonych na szukaniu sposobów. Czy jest ktoś kto jest mi w stanie pomóc w tej sytuacji?

• Hej bestzuzia01​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Niestety, w takich przypadkach, gdy nie ma żadnych dodatkowych metod potwierdzenia tożsamości (telefon, drugi e-mail itp.), możliwości odzyskania konta są bardzo ograniczone. Z poziomu forum nie mamy też wglądu w szczegóły kont ani możliwości ich ręcznej weryfikacji.

Skoro kontakt z EA Help już nie przyniósł rozwiązania, jedyną opcją, którą jeszcze można spróbować, jest ponowna próba zgłoszenia sprawy, najlepiej z jak największą ilością informacji, które mogą potwierdzić, że konto należy do Ciebie (np. stare dane, przybliżona data założenia konta, używane gry, platformy itp.). 

Jeśli jednak nie ma możliwości żadnej formy weryfikacji, wsparcie może być po prostu ograniczone ze względów bezpieczeństwa kont. Tutaj sugerowałbym, abyś ponownie spróbowała kontaktu z dostawcą poczty. 

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Oznaczę moją odpowiedź jako rozwiązanie. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej bestzuzia01​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Niestety, w takich przypadkach, gdy nie ma żadnych dodatkowych metod potwierdzenia tożsamości (telefon, drugi e-mail itp.), możliwości odzyskania konta są bardzo ograniczone. Z poziomu forum nie mamy też wglądu w szczegóły kont ani możliwości ich ręcznej weryfikacji.

Skoro kontakt z EA Help już nie przyniósł rozwiązania, jedyną opcją, którą jeszcze można spróbować, jest ponowna próba zgłoszenia sprawy, najlepiej z jak największą ilością informacji, które mogą potwierdzić, że konto należy do Ciebie (np. stare dane, przybliżona data założenia konta, używane gry, platformy itp.). 

Jeśli jednak nie ma możliwości żadnej formy weryfikacji, wsparcie może być po prostu ograniczone ze względów bezpieczeństwa kont. Tutaj sugerowałbym, abyś ponownie spróbowała kontaktu z dostawcą poczty. 

Featured Places