Forum Discussion

NeonowyNinja's avatar
NeonowyNinja
New Novice
2 months ago

Aplikacja uległa niespodziewanej awarii

Gdy jestem w ekranie logowanie do ea app wyskakuje mi błąd z napisem ,,aplikacja uległa niespodziewanej awarii". Nawet reset całego laptopa nie pomógł, wersje mam aktualną na ea updater wyskakuje ze wersja aktualna. Pamieci podręcznej wyczyscic nie moge poniewaz trzeba sie zalogowac a jest to niemozliwe bo wyskakuje ten błąd. Próbowałem wszystkie sposoby z yt i dalej to samo. Błagam pomocy ktoś

8 Replies

• Mam dokładnie ten sam błąd, chyba to nie po naszej storonie również w godzinach co ty.

• Online_Gamings's avatar
    Online_Gamings
    Rising Novice
    2 months ago

ziomek, mogę jeszcze spróbować ale robiłem już prawie wszystko

• NeonowyNinja's avatar
    NeonowyNinja
    New Novice
    2 months ago

Nie no luz tylko mówie ze jak juz cos ogarniesz to zebys dal znac. Nie mowie ze teraz. 

Online_Gamings
    Rising Novice
    2 months ago

Najlepiej poczekać na pomoc od adminów, może ktoś coś zgłosi i dostaniemy rozwiązanie np aktualizacje

Online_Gamings
    Rising Novice
    2 months ago

Siema stary, ogólnie zrobiłem reset laptopa + biosu + wszystkie porady na forum i w internecie i.... nic. Nikt nie chce pomóc, a ludzie mają ten sam problem jakbyś znalazł co kolwiek co mi pozwoli chociaż grę odpalić to weź napisz.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,270 PostsLatest Activity: 5 hours ago