Forum Discussion

T4E_Fabian's avatar
T4E_Fabian
New Novice
1 year ago

BŁĄD NIEKTORE FUNKCJE ZOSTAŁY WYŁĄCZONE, PONIEWAŻ EA APP ZOSTAŁA URUCHOMIONA...

Witam mam taki problem ponieważ wchodzę normalnie do gry przechodzę do zakładki Ultimate Team ładuje się z minutę i po chwili wyrzuca mnie z gry, na EA APP pokazuje się na dosłownie 3 sekundy błąd - niektóre funkcje zostały wyłączone ponieważ EA APP została uruchomiona z poziomu innej aplikacji. Po czym wyłącza mi EA APP. Próbowałem odinstalować i zainstalować  EA FC 25 lecz to nic nie dało. Proszę o szybką pomoc!!!!!!!!

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @T4E_Fabian 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy gra gra została przez Ciebie kupiona na innej platformie poza EA app? (np. Steam)

• T4E_Fabian's avatar
    T4E_Fabian
    New Novice
    1 year ago

gra została kupiona na steam, lecz przez caly miesiac nie bylo z tym problemu, dopiero problem zaczął się 3 dni temu.

• T4E_Fabian's avatar
    T4E_Fabian
    New Novice
    1 year ago
    @EA_Kuba gra została kupiona na steam, lecz przez caly miesiac nie bylo z tym problemu, dopiero problem zaczął się 3 dni temu.
  • T4E_Fabian's avatar
    T4E_Fabian
    New Novice
    1 year ago

CZY MOZE MI KTOS POMOC W TEJ SPRAWIE CZEKAM JUZ 4 DZIEN ZEBY WEJSC DO ULTIMATE TEAM 

• T4E_Fabian's avatar
    T4E_Fabian
    New Novice
    1 year ago

gra została kupiona na steam, lecz przez caly miesiac nie bylo z tym problemu, dopiero problem zaczął się 3 dni temu.

• mikuja666's avatar
    mikuja666
    1 year ago

Nie pomogą Ci.Widzisz, że takie prośby są ignorowane bezczelnie.

Nikomu nie działa. Od 4 dni nie mogę NFSa odpalić. Robiłam wszystko. EA ma gdzieś graczy.

Próbowałam reinstalacji, uprawnień administratora, czyszczenia podręcznej, firewalla, przenoszenia na inną partycję, aktualizacji C++, uprawnień w usługach, itp. itd.

Rok temu już ludzie zgłaszali takie same problemy. ROK! Także rozwiązań na necie jest mnóstwo.

To samo było z Mass Effectem. Nigdy więcej nic u nich nie kupię. Żałuję.

Nie mogę odpalić gry mimo, że nawet nie chcę grać online.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 14 hours ago
1,763 Posts